הם רק חברים טובים
M M a g n u s New member 9/8/06 #3 אז זהו- שה"מנהלים" עסוק בימים אלו בכתיבת בלוג המסקר את פועלה החשוב של התכנית "כוכב נולד 4" ת'אמת גיליתי רק לפני כמה ימים ש"צפניה נולד" הוא בעצם צפניה בן שבתיאל שלנו. צפניה- תביא קצת מהעוקץ והסרקאזם שלך גם לכאן
אז זהו- שה"מנהלים" עסוק בימים אלו בכתיבת בלוג המסקר את פועלה החשוב של התכנית "כוכב נולד 4" ת'אמת גיליתי רק לפני כמה ימים ש"צפניה נולד" הוא בעצם צפניה בן שבתיאל שלנו. צפניה- תביא קצת מהעוקץ והסרקאזם שלך גם לכאן
A Angela Forrester New member 9/8/06 #4 רגע, תסביר... "צפניה נולד" זה משהו מפורסם, או הכינוי שלו בפורום של "כוכב נולד"?
M M a g n u s New member 9/8/06 #5 צפניה נולד כותב בלוג בתפוז בו הוא מסקר מדי סופ"ש את האירועים הדרמטים שמתרחשים בימים ה' ו-ו' על בימת כוכב נולד. הבלוג מאוד מאוד ציני, מצחיק, עוקצני וכו', והוא הפך לבלוג מאוד פופולארי שמתפרסם כל שבוע בדף הראשי בתפוז.
צפניה נולד כותב בלוג בתפוז בו הוא מסקר מדי סופ"ש את האירועים הדרמטים שמתרחשים בימים ה' ו-ו' על בימת כוכב נולד. הבלוג מאוד מאוד ציני, מצחיק, עוקצני וכו', והוא הפך לבלוג מאוד פופולארי שמתפרסם כל שבוע בדף הראשי בתפוז.
צ צפניה בן שבתיאל New member 9/8/06 #6 "המנהלים" פשוט מותשים מהמלחמה נמאס לי לעבוד 12 שעות ביום בגללה. שמישהו יחתום כבר על הפסקת אש! יש לי 7 פרקים של "היפים" לראות ואין לי מתי!
"המנהלים" פשוט מותשים מהמלחמה נמאס לי לעבוד 12 שעות ביום בגללה. שמישהו יחתום כבר על הפסקת אש! יש לי 7 פרקים של "היפים" לראות ואין לי מתי!
א א ר י ק ל New member 10/8/06 #11 ../images/Emo28.gifאוי באמת. עליתי על זה בפעם ה-1 שפורסמה ההודעה הנולדת. השפה והלשון הן של מנהלנו.. שקוף כמו השימלה של אנה ארונוב.
../images/Emo28.gifאוי באמת. עליתי על זה בפעם ה-1 שפורסמה ההודעה הנולדת. השפה והלשון הן של מנהלנו.. שקוף כמו השימלה של אנה ארונוב.