הם נראים כל כך...

just me112

New member
הם אנשים רגילים לגמרי

ואם לא היו אומרים לנו גם לא היינו יודעים שהם הומואים. לכן לא הבנתי את הקטלוג הזה של "קבוצת הכדורעף הגאה הראשונה" ובמה היא נבדלת מכל קבוצת כדורעף אחרת.

יאפ, ובכל מקרה יש כוונה ספציפית בהקמת הקבוצה הזאת- הלחמות בגזענות. אם תקום קבוצה לכדורגל/כדורסל ויקוששו שחקנים, יהיה מגניב להצטרף. זה בטח לא יהיה קשה...
בכל זאת, הומואים לא משחקים

Wrecker

New member
רגילים כן.. חכה שתכנס למקלחות אחרי האימון

הסבונים כבר מלכתחילה על הריצפה..

lsabag

New member
גאה לומר...

אני הייתי חלק מהקבוצה החובבנית שתחת הקבוצה הנ"ל, החבר'ה על הכיפאק! ותאכלס? היינו מתאמנים על בסיס שבועי במשך שנה וקצת... בנוסף לזה גם הייתה קבוצת כדורסל כן כן כדורסל שגם שם הייתי
מת על כדורעף

נו, נראה שיש מספיק הומופוביה בקרב ההומואים

אז בעצם במה יש לנו להילחם אם התגובות של חברים בקהילה הן כל כך סטראוטיפיות ורדודות ברמה של 'סבון על הריצפה' ו'אקשן במלתחות', מה יש לנו לצפות מהסטרייטים? תתביישו לכם

just me112

New member
נכון שיש גם הומופוביה כזאת

אבל במקרה זה דווקא נראה שהדברים נכתבו בהומור, אז לא לקחת ללב

Wrecker

New member
איזו הגזמה לא צריך להתרגש

איפה הפרופוציות? "הומופוביה" טוב שלא נסחפת לא צריך לעשות דרמה מכל דבר חח גם אם סטרייטים היו רושמים את זה אני חושב שעדיין היה אפשר לקחת את זה בהומור ורוח טובה, אבל כנראה שהומואים תמיד בוחרים להפגע.

לא רוצה להתבייש, מה תעשה לי

אם התגובות העולצות שלנו הומופוביות , אני מניח שהומור וצחוק נעלמו מעולמך לגמרי. אתה מזכיר לי את האמרה הידועה על זונה שחוזרת למוטב והיא שמרנית יותר מהאפיפיור או נשות הטאליבאן. יאללה יאללה, נמאס כבר מכל מטיפי המוסר העלובים שאינם מבינים כלום. פחחחחח

למעלה