הם ניתן לעשות............

roid

New member
הם ניתן לעשות............

שלום לכולם! זה דחוף מאוד ברצוני לדעת האם ניתן לעשות השתקפות אם paint shop pro או photoshop אם כן איך אפשר לעשות דבר זה ואם אפשר אם תוכנה אחרת אז אם אפשר לקבל את השם שלה בבקשה. בתודה Roid.

yanivfel

New member
שלום רוייד הישראלי.

ניתן לעשות שקיפות, אז אנא ממך - עבור על מגוון ההודעות בפורום וראה שיש תשובה לשאלה זו, פעמים רבות. במידה ולא תבין אחד מהשלבים ביצירת השקיפות, צור קשר ואעזור לך. יניב.

roid

New member
כנס.....

אני מאוד מודה לך אל מאמצך לעזור אך קצת היתבלבלת מה שאני מחפש זה לא שקיפות אלה הישתקפות אם הבנת אותי נא נסה לעזור לי

yanivfel

New member
אם הפעם אני מבין אותך... אז זה ככה:

בכדי ליצור שקיפות, נניח של דמות על פני מים: שכפל אל ה-Layer של הדמות (לחצן ימני על השכבה ו-Duplicate). לאחר מכן, בעוד הנורית של Num Lock דולקת במקלדת, והשיכבה המשוכפלת מסומנת כבחורה ברשימה, לחץ על מספר, או לחילופין הקלד מספר בכותרת רשימת ה-Layers. פעולה זו תשנה את השקיפות של ה-Layer כש-01 היא השקיפות הנמוכה ו-100% משמעו שהדמות לא שקופה כלל. (מצא את רמת השקיפות הנאותה). בשלב זה, זכור כי השתקפות היא למעשה תמונת מראה, כך שעליך להפוך את הלמעלה והלמטה של הדמות - לכן, בצורה הפרימיטיבית והמהירה ביותר - לחץ על CTRL+T (קונטרול טי) ועם מקש הקונטרול לחוץ, בחר בנקודה האמצעית הגבוה - גרור אותה מתחת לזו התחתונה כך שיחליפו מקומות. אל תשכך לתת לדמות המשוכפלת הטייה בהתאם לזוית השטח עליה מופיעה ההשתקפות. לסיום לחץ ENTER. בשלב זה, אם לא איבדת אותי, תהיה לך השתקפות סבירה. ובאשר לטיפול העדין בכדי שהיא תיראה משכנעת... זה כבר דורש הסבר ארוך מידי ואני בטוח שעם הזמן תצליח להגיע אליו (לתהליך, לא להסבר)
צרפתי תמונה. שיהיה קל יותר. בהצלחה!

liat liati

New member
היי יניב!

רק אתמול הכרתי פעם ראשונה את הפורום. ואני חייבת לומר שאני ממש נהנית לעבור על ההודעות. ההסברים שלך ברורים, יש לך כושר הסברה מדהים! ועוד בתוספת התמונות המצורפות... לא צריך ללמוד בכלל, יש פה אחלה בית ספר ללימודים...
אגב, בתור מנהלת משרד גרפיקה והפקות דפוס, יש לך מושג מאיפה ניתן להשיג תמונות נוף ורקעים בגודל לא קטן וברזולוציה שניתן להשתמש בה להדפסה? אני לא מתכוונת למאגרים כמו סידיבנק וכאלו שעולים המון המון, ובסופו של דבר בקושי מוצאים שם משהו... תודה וכ"ט ליאת

yanivfel

New member
היי ליאת ליאתי. ../images/Emo13.gif תודה על המחמאות

1. אני שמח לעזור ומקווה לשפר את הפורום כך שיהיה למקום נעים לכולם. 2. תמונות באיכות גבוהה חייבות בתשלום זכויות יוצרים או קנייה, וזה מנפח עלויותיהם של פרוייקטים רבים. לכן אציע לך רעיון מעניין: ישנו אתר המבוסס ברובו על צלמים חובבים המעלים תמונות גדולות דיו. ההנחה היא כי בשל היות הצלמים חובבנים, הסיכויים לקבל מהם הרשאה לעבוד עם תמונותיהם מבלי למסור לידם תשלום, היא הגיונית משהו. מלבד זאת - הסיכוי לקבל את תמונות המקור או גרסאות גדולות יותר שלהן - גבוה. האתר מצריך רישום בחינם ואז ניתן לחפש בו ע"פי נושאים. הנה הקישור. 3. ויש לי בקשה קטנה - אני צריך לקבל הצעת מחיר ממקורות שונים להדפסת פליירים ומדבקות. האם אמרת שאת קשורה להפקות דפוס? אשמח להעביר לך נתונים בכדי לקבל הצעת מחיר. תודה. יניב.

liat liati

New member
בוקר טוב יניב

תודה על הקישור. עוד רגע נכנסת להרשם ולראות מה יש שם. לגבי הפקות הדפוס - אני עובדת עם בתי דפוס באזור המרכז ויש לי בחלקם מחירים מאוד טובים. תעביר לי במסר את הפרטים ואוכל לתת לך איפה הכי כדאי. כ"ט, ליאת

roid

New member
דרך אגב התוכנה ששיכת לתמונה אם ה...

דרך אגב התוכנה ששיכת לתמונה שמסבירה אז היא פוטושופ?

למעלה