הם לימדו אותי..

• פותח הנושא jjr1
  • פורסם בתאריך

jjr1

New member
הם לימדו אותי..

הם לימדו אותי הכל , מהרגע בו התחלתי לקלוט איך לקלוט , ואולי.. הרבה קודם, ראשון, חיוך, אח"כ חיבוק של אמא והחום... :) למדתי הגנה מהי , וכושר שפיטה, הסכלתי , מבטים הפנמתי , כישרון , הם הסבירו בעיניים , נובע לא נובע מרצון ,לקחת לקבל.. חייכתי , תמיד חייכתי .. הבנתי , כישרון מתמטי זה חשוב ויופי לי ,זה טוב בבית ספר , עכשיו מלמדים אותי שזה טוב כל הזמן ,הם אמרו לי "בר מזל", האמת , לא הבנתי , ..אז.. חייכתי, תמיד חייכתי ..הרגשתי , כשרון לא סותר חכמה , להפך הוא מוסיף לה , התמודדתי הם שאלו עם מה?! הרי אתה מלך בחברה .. מי בכלל רוצה להיות מלך? אני חבר שלך אתה שלי ונגמר ! ישנה עוד הבנה ? גדלתי, למדתי עוד הגדרה- "מוצלח" . חייכתי , יש יותר, אמרתי .. זה קרה , תוך כדי טיפוס בעלייה, דומה שלא פספסתי זמן למידה, מחלחל בפנים לא נתון לשליטה . ..גדלתי ..שיעור חדש, מבטים במיוחד ממין מינה אז כבר הבנתי טעמה, החיים , דמו לאביב בריחו המתפרץ עם אלפי שעות השקעה ואדמה פורייה , מגדליי מביטים ..זיהיתי שמחה, חוויתם פעם הרגשה "שלמה" ? ובכן , אני כן , מתוקה ההרגשה .. למדתי ללמוד ,את יכולת הפיתוח מצאתי ,יכולות חדשות בחכמה.. התמקדתי בזה שנים ולא,לא הכרתי ! מציאות כזו לא ניתנת להקפה ! עשר שנים מלווים ,פעמים בצער פעמים בתסכול.. ): הכרתי , תורה שלמה ,סוד הבריאה , אז.. השלמתי , מלווה אותה והיא אותי . כן.. למדתי ,נגינה , גם בזאת מצאתי שלווה.. ומזמן לזמן כשלבי המה, גיליתי שלמות רגעית אך בהחלט מועילה ,מלאכת מחשבת, ציור שמה .. הסביבה תמכה ברובה פרגנה , חלקה בקנאה חלקה באהבה .. התרגלתי, תמיד התרגלתי.. כך גדלתי ,ידידי ,עלייה ,אלייה עם הרגשה שלמה, הדרך העניקה , ביטחון למטרה ועל כך אני אסיר תודה.. "אסיר" במלוא מובן המילה הם לימדו אותי הכל , הייתי תלמיד טוב .. כן , תמיד הייתי תלמיד טוב , גם את זה הם לימדו אותי .. זה תסכל ,צרם , הכעיס, הכאיב, כאב , מכאיב וכואב נורא.. שאלתי את אותם , עיני ההוראה למה ? למה את חוקיה לא לימדתם ? אכזבתי אתכם פעם ? האשמתי ! לא ידעתי ! לא יודע ! לא חייכתי ! תשובה לזו לא קיבלתי יודעים מה.. לי נראה , שהם, מזהים ת'שאלה... דומה.. הם מכירים אותה.. אולי "אתם" כחלק לא חלק מ"הם" תענו על הסתומה לי כחידה.. האהבה .. מה הם חוקיה ? וה"לבד", איך מפנים לו גב ? הלילה איך הוא נגמר ? הביטחון . איך שומרים עליו ?

למעלה