הם לא מתביישים???

king kazabubu

New member
הם לא מתביישים???

במקום קאיוקן X4 הם אומרים עוד עוצמה?! זה כבר מוגזם!!!

king kazabubu

New member
כדור תעוזה?!?!?!?!?!?!?!??!?

מילא ספיריט בומב. מילא גנקי דמא אבל כדור תעוזה??

Gohan

New member
מזתומרת מילא?

ככה קוראים לזה. וזה באמת היה מחריד.. וגם כשגוקו עשה את הקאמה האמה הא, לעשות צרחות חסרות פשר במקום o_O..

WTF?!

בטח כולכם שמתם לב..... גוקו ווג´יטה נשמעים כמו שני חתולים רבים כשהם בקרב קרנות... ומה הקשר לזה שהקוף הוא חייה שעירה???! (וג´יטה: "ידוע שהקוף הוא חיה חזקה ושעירה מאוד"). פשוט חרא של דיבוב...

אלעד ר

New member
הם צינזרו את מה שוג´יטה אמר

מה שהוא באמת אמור היה להגיד זה : "ידוע שהקוף הוא חיה חזקה ושעירה מאוד, הוא אוכל בננות ומתנדנד מעץ לעץ, ויש לו גם כינים בכל הגוף..".

king kazabubu

New member
זה בגרסא הערבית

במקור הוא אומר: ידוע שהקוף הוא יונק גדול וחזק! יש לו המון שיערות חומות ונעימות!! ושיניים גדולות. והוא אוכל כינים מקופים אחרים!!!

haunter

New member
אממ..

למה וג´יטה (ככה קוראים לו?) קורא לגוקו "קקרוטו"?

יאקומו

New member
מיקויטה=וג´יטה?!

o_O אף פעם לא ידעתי... ואני חושבת שהוא קורא לו קקרוטו כי ככה הוא שמע מהמילמולים של פיקורו, גוהן (שדרך אגב, אני אוהבת גם אותו, הוא לא פחדן בכלל! הוא רק בן 4! מסכן...) וקרירין שדיברו עליו. הם היו רחוקים, והוא ונאפה שמעו קקרוטו במקום גוקו... ככה לפחות אני חושבת.

king kazabubu

New member
וג´יטה!!!!!

בבקשה!!!!! לא מקיטה!!!! השם באנגלית ביפנית בספרדית צרפתית רוסית וגרמנית הוא וג´יטה!!! רק בעברית זה מקיטה!!! וזה מזעזע... הסיבה שהוא קורא לו קקרוטו היא כי זה השם של גוקו בשפת הסייאנס

Piccolo

New member
אבל ביפנית זה...

ביג´טה (עם דגש ב- ב´)
הדבר שהכי הרג אותי היום שלא אמרו שוב - קא מה הא מה הא.. מה יש להם נגד זה?

גוהאן נשאר נמושה

עד פריזה סאגה... שימו לב שהוא כל הזמן מפחד וקופא במקום...

haunter

New member
נכון

אז מה אם הוא בן 4, אם הוא למד לשרוד חצי שנה לבד הוא לא צריך להיות פחדן פריזה מה? סאגה? זו לא החברה שעשתה את סוניק הקיפוד?

TotoGuy

New member
"מה? ירח מלא?"

"כן, אתה יודע, מה שמחליף את השמש." heh מי לעזעזל כותב את השורות האלה

king kazabubu

New member
אמנם מוזר לראות אותך כאן

כי מזמן לא היית אבל לא יכולתי להסכים איתך יותר.... מאיפה הם ממציאים את השטויות האלו?

למעלה