הם לא מגיעים

הם לא מגיעים ../images/Emo10.gif

וזה ממש לא מפתיע אותי. נראה לי מפתיע שלא ביטלו עד עכשיו. שוב אנחנו נכנסים למשבצת הלא סימפטית הזו ? חבל, יש למדינה הזאת המון מה להציע...
בכל זאת אופטימי. כוללללה דפש מוד. (הם הפסידו)

ב ד ר ך

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif

שקרנים!!! אמרו שיגיעו ביי הוק וביי קוק. זהו מהיום אני לא צורבת יותר את הדיסקים שלהם

מזל שווטרס לא תוכנן לעכשיו חחחח

בעיקר אחרי שסיפר על החברים הלבנונים שלו. נראה לי מצטער על כל רגע שבא לכאן.

ורד 3

New member
אז לפי

מיטב הבנתי ..... יש לך עכשיו קצת BAD MOOD בגלל DEPECHE MODE ? יאללה יה אופטימי חייך למצלמה ! עוד יגיעו ימים טובים ושקט לארצנו הקטנטונת ...ויהיה כאן סבבה ... הצפון יחזור להיות שוקק חיים והכנרת תהיה מלאה עד אפס מקום.... ונרקוד ונשמח והכל יתקתק בדוק !

שירלי6

New member
תגידי

וגם יהיה לנו אוכל טעים במקום הסלט המעפן שאכלתי עכשיו?

ורד 3

New member
אצל

ורד תמיד טעים .. (.האוכל כאילו )...בעיקר הסלט..(עגבינה , מלפפון , עלי בייבי , בצל סגול , פלפל ירוק חריף...מלח גס..מעט פלפל....) ויהיה לנו גם אוכל טוב כי אנחנו הישראלים דה בסט אוף דה בסט בהכללללללל !!! ואיך את אנינת הטעם נפלת על סלט מעפן <? דווקא אני נהנתי עכשיו משיפודים וצ'יפס ....

אצלי אין BAD MOOD רק BED MOOD

מחייך
רק ש... השקט המוזר הזה לא מוצא חן בעיניי. מקווה שבאמת סתם חולף. בא לי עכשיו צפון איטליה, דולומיטים, חורף, סקי. (בטוחה שבדוק ? )

ורד 3

New member
חחח....

איזה BAD BOY ...טוב ששמך בישראל לא בני ... ומה אתה מדבר איתי עכשיו על איטליה ?....לדרוך על יבלות ....בחיי שאתה רע ! בטוחה שבדוק ! יש לי תקשור עם אחד הנביאים (לא מגלה את שמו כי אסור לי ) אם אני כבר אומרת שיהיה טוב..אז יהיה !

ורד 3

New member
../images/Emo192.gif

צ'מעי ........ לא יודעת מה איתך ..אבל_ _ _ _ _ _ אני מודה ש..................אני מאד מאד מאד אוהבת ילדים רעים ! ותחשבי על זה לפני שאת עושה מעשה ...
.

../images/Emo2.gif מה יש לכם מסינרים בלי כלום מתחת

באותה הזדמנות גם להדיח ת'כלים? חחחחחחח
הייתה לי תמונה טובה יותר, אבל חושב שתימחק.

../images/Emo8.gifמכירה תמונות טובות יותר

פעם.... כשיוחלט לא למחוק....
ולגבי מה, מה יש לנו? סתם קטע חביב במטבח... משחקים אותה בסרט יו קנאוו....!?!LOL

למעלה