RossieL
Active member
הם לא יחליטו
נתניהו מכה בחזרה.
הוא שולף את כל הכלים שיש לו והמטרה אחת: לחסל את כל מי שבא לו לא טוב בעין.
והתוצאות האפשריות כלל אינן נתונות לדיון, כל האמצעים כשרים.
בשלטי חוצות לא חתומים פורסמו תמונותיהם של ארבעה עיתונאים חשובים: בן כספית, אמנון אברמוביץ', גיא פלג ורביב דרוקר.
חוקי הבחירות אוסרים על פרסום מודעות לא חתומות. אבל מפלגות רבות השתמשו בתרגיל הפרסומי הזה, כשהשלב הראשון במסע הפרסום (“טיזר") הוא אניגמטי ולא חתום, ורק בשלב השני מגיעה שורת המחץ החתומה.
אז גם כאן, הגיע ההמשך: “הם לא יחליטו. אתם תחליטו. דווקא נתניהו" בחתימת הליכוד.
השלטים עוררו סערה גדולה, יש שהגדילו לומר שמדובר בהסתה שעלולה להסתיים ברצח.
ומה שונה זה מכל דבר אחר שיוצא מבית מדרשם של הבביהו'ס בעת האחרונה?
דברים נגד -
המפכ"ל היוצא,
היועמ"ש,
כל ערוץ טלויזיה באשר הוא 12+13,
כל השמאל!
קראתי דברים שכתב פרופ' אריה אלדר במעריב ולא יכולתי שלא לחוש הזדהות עם כל דבריו.
אלא ש ... הכל היה יכול להיות נכון אלמלא השתלח ראש הממשלה בכל מי שלא מצדד בדבריו, שמעז להביע התנגדות או הסתייגות מדרכו, לא כל שכן לשקול להעמידו לדין בגין עבירות שבהן הוא נחשד.
אלו מייד הופכים להיות רודפיו.
נתניהו משסה אותנו זה בזה, מעורר שינאת חינם בתוך העם הזה, מלבה אותה ומשמר אותה לבל תדעך.
הוא משתמש בתקשורת, בעיתונאים, במערכת המשפט והאכיפה כחומרי הבערה וליבוי.
אני מנסה לדמיין איך תיראה המדינה שלנו בעוד 3 חודשים,
ואני מקווה מאד שבני הארץ הזו יעשו את המעשה הנכון, שיראו נכוחה את המציאות בה אנו חיים היום, יבינו לאן היא מובילה אותנו ויאמצו את ההזדמנות לבצע שינוי ולתת לנו, כמדינה, כאזרחים, הזדמנות חדשה.
נתניהו מכה בחזרה.
הוא שולף את כל הכלים שיש לו והמטרה אחת: לחסל את כל מי שבא לו לא טוב בעין.
והתוצאות האפשריות כלל אינן נתונות לדיון, כל האמצעים כשרים.
בשלטי חוצות לא חתומים פורסמו תמונותיהם של ארבעה עיתונאים חשובים: בן כספית, אמנון אברמוביץ', גיא פלג ורביב דרוקר.
חוקי הבחירות אוסרים על פרסום מודעות לא חתומות. אבל מפלגות רבות השתמשו בתרגיל הפרסומי הזה, כשהשלב הראשון במסע הפרסום (“טיזר") הוא אניגמטי ולא חתום, ורק בשלב השני מגיעה שורת המחץ החתומה.
אז גם כאן, הגיע ההמשך: “הם לא יחליטו. אתם תחליטו. דווקא נתניהו" בחתימת הליכוד.
השלטים עוררו סערה גדולה, יש שהגדילו לומר שמדובר בהסתה שעלולה להסתיים ברצח.
ומה שונה זה מכל דבר אחר שיוצא מבית מדרשם של הבביהו'ס בעת האחרונה?
דברים נגד -
המפכ"ל היוצא,
היועמ"ש,
כל ערוץ טלויזיה באשר הוא 12+13,
כל השמאל!
קראתי דברים שכתב פרופ' אריה אלדר במעריב ולא יכולתי שלא לחוש הזדהות עם כל דבריו.
אלא ש ... הכל היה יכול להיות נכון אלמלא השתלח ראש הממשלה בכל מי שלא מצדד בדבריו, שמעז להביע התנגדות או הסתייגות מדרכו, לא כל שכן לשקול להעמידו לדין בגין עבירות שבהן הוא נחשד.
אלו מייד הופכים להיות רודפיו.
נתניהו משסה אותנו זה בזה, מעורר שינאת חינם בתוך העם הזה, מלבה אותה ומשמר אותה לבל תדעך.
הוא משתמש בתקשורת, בעיתונאים, במערכת המשפט והאכיפה כחומרי הבערה וליבוי.
אני מנסה לדמיין איך תיראה המדינה שלנו בעוד 3 חודשים,
ואני מקווה מאד שבני הארץ הזו יעשו את המעשה הנכון, שיראו נכוחה את המציאות בה אנו חיים היום, יבינו לאן היא מובילה אותנו ויאמצו את ההזדמנות לבצע שינוי ולתת לנו, כמדינה, כאזרחים, הזדמנות חדשה.