הם לא יחליטו

RossieL

Active member
הם לא יחליטו

נתניהו מכה בחזרה.
הוא שולף את כל הכלים שיש לו והמטרה אחת: לחסל את כל מי שבא לו לא טוב בעין.
והתוצאות האפשריות כלל אינן נתונות לדיון, כל האמצעים כשרים.

בשלטי חוצות לא חתומים פורסמו תמונותיהם של ארבעה עיתונאים חשובים: בן כספית, אמנון אברמוביץ', גיא פלג ורביב דרוקר.
חוקי הבחירות אוסרים על פרסום מודעות לא חתומות. אבל מפלגות רבות השתמשו בתרגיל הפרסומי הזה, כשהשלב הראשון במסע הפרסום (“טיזר") הוא אניגמטי ולא חתום, ורק בשלב השני מגיעה שורת המחץ החתומה.
אז גם כאן, הגיע ההמשך: “הם לא יחליטו. אתם תחליטו. דווקא נתניהו" בחתימת הליכוד.

השלטים עוררו סערה גדולה, יש שהגדילו לומר שמדובר בהסתה שעלולה להסתיים ברצח.

ומה שונה זה מכל דבר אחר שיוצא מבית מדרשם של הבביהו'ס בעת האחרונה?
דברים נגד -
המפכ"ל היוצא,
היועמ"ש,
כל ערוץ טלויזיה באשר הוא 12+13,
כל השמאל!

קראתי דברים שכתב פרופ' אריה אלדר במעריב ולא יכולתי שלא לחוש הזדהות עם כל דבריו.
אלא ש ... הכל היה יכול להיות נכון אלמלא השתלח ראש הממשלה בכל מי שלא מצדד בדבריו, שמעז להביע התנגדות או הסתייגות מדרכו, לא כל שכן לשקול להעמידו לדין בגין עבירות שבהן הוא נחשד.
אלו מייד הופכים להיות רודפיו.
נתניהו משסה אותנו זה בזה, מעורר שינאת חינם בתוך העם הזה, מלבה אותה ומשמר אותה לבל תדעך.
הוא משתמש בתקשורת, בעיתונאים, במערכת המשפט והאכיפה כחומרי הבערה וליבוי.

אני מנסה לדמיין איך תיראה המדינה שלנו בעוד 3 חודשים,
ואני מקווה מאד שבני הארץ הזו יעשו את המעשה הנכון, שיראו נכוחה את המציאות בה אנו חיים היום, יבינו לאן היא מובילה אותנו ויאמצו את ההזדמנות לבצע שינוי ולתת לנו, כמדינה, כאזרחים, הזדמנות חדשה.

חביף1

New member
אגב, אריה אלדד, הפלסטיקאי הואשם ע"י הביבי'ז

כשמאלן, סמול. הוא כתב על זה לפני שנה בערך מלא בשמחה עכו"מית עלכך, שזכה להיות "סמול" כמו גדעון לוי סוף סוף.

dory141

New member
ברור, הקרן החדשה מממנת אותו

נתניהו משחק באש וסופו שיכווה (לא פיסית, למי שדאג, פוליטית). ממש למד להיות מניאק, בחיי.

dory141

New member
זה קמפיין שכולו עלבון לאינטיליגנציה של הבוחר הממוצע

כיצד יוכרעו הבחירות? לדעתי, אם לא יקרה נס, הליכוד ייזכו שוב, עם ביבי או בלעדיו. הלוואי שאני טועה. זה גם תלוי במצב בצפון ובדרום, אגב.

RossieL

Active member
הם כן יחליטו

הליכודניקים החדשים
היום צפיתי בכתבה עליהם ומצאתי את עצמי ממלמלת: להם אני אצביע בבחירות הקרובות.
לא פוחדים לדבר על ראש ממשלה מושחת ששם עצמו מעל כולם ומוכן "למכור" את כל מה שחשוב וערכי למדינה ואזרחיה ולהניחם על קרנות המזבח.

לקרוא את האג'נדה שלהם, להקשיב להם ולהבין שהם העתיד שלנו.
מקווה שרבים יתעשתו ויחזקו את הליכודניקים החדשים ויחזירו את הליכוד לימי הזוהר שלו [גם כשהתנגדנו לו מאד]

dory141

New member
להבטיח כולם יכולים

חוץ מזה, אין לנו יכולת השפעה על מי יבחר, חוץ ממפלגה. אם היינו כמו בריטניה, שיטת ההצבעה הייתה אזורית ולא יחסית ואז אפשר היה להשפיע.

RossieL

Active member
תקשורת שמאלנית

dory141

New member
לא אתפלא שחלק מהדיווחים ביוזמת גורמים ממשרד רה"מ

סה"כ הם מעוניינים שהוא יישאר בתודעה, איך זה יקרה בלי דיווחים?

למעלה