הם חלפו כמו רוח.....

R a c h e li

New member
הם חלפו כמו רוח.....

השנים החברים המאהבים ואני בתוך סירה קטנה ששטה לה בין גל לגל, בין ענן לענן, בין סערה לסערה...... טוב לי לפעמים להזכיר שממש לא טוב לי עם המצב בו חייה אני אבל חיוך יש אופטימיות יש אהבה יש סובלנות יש אז נשאר רק לאחל לכולנו שנה טובה...... מרחלי שבדרך כלל נמצאת מעל העננים

R a c h e li

New member
אופססססס...שכחתי להוסיף ../images/Emo25.gif

G a v ® i e L

New member
נשמע כאילו...

יש שם את כל המרכיבים לדייסה משובחת, אך עדיין טעמה טפל. מה המרכיב שם שחסר, יודעת את לומר ? מאמין שיש, יש חיים לפני המוות, תחיי אותם, ולו רק בשביל ההפתעות הנעימות שמתחבאים פה...וקצת גם שם. גבריאל, שפעם ליקק שפם של דייסה מאישה חושנית אחת, שהחזירה לו בנשיקת קינמון מערפלת חושים.

R a c h e li

New member
מלאך שלי.....

אם הבנת שאת הדייסה שלי אני גם אוהבת עם חלב לא הייתה תוהה לרגע שהמוות כלל לא קיים בשבילי....
אוףףףףףףףף איך הזכרת לי את הליקוק של גבר חושני עם טעם של וניל....

מצוטטת

New member
נשמה))))))))))))))))))))))))))

ת'זבי אותEך מהבלבלת של ה
תעVרי לפודינג מפטיחה לAך כל ליקלוק

יערית

New member
מטאפורה עבורך רחלוש

"אז מה שווה כל סיפור אהבה הזה?אם אין פרחים וכינורות שמנגנים" ככה גם החיים כנראה,סיפור אהבה אחד גדול,יש בו הכל מהכל, אין אחד שזה פוסח מעליו בצורה כזו או אחרת. מישהו מביט עלינו דרך עיינית המיקרוסקופ,לנו נשאר להחזיק בסטטוסקופ צמוד צמוד מהרגע שנולדנו עד לחזון העצמות היבשות. תדיגי,אמרתי לך פעם שהייתי מצטיינת בתנ"ך?
שנה חדשה וטובה,שנה שבה הלופים נפסקים ומברכים את התקופה הטובה ביותר שתבוא עלינו לטובה במהרה.

אם כבר התחלנו עם דימויים ../images/Emo121.gif

כשהייתי ילד, ונסענו בטרנטה של אבא שלי, הייתי מדמיין שאנחנו עומדים במקום, ואלה עמודי החשמל שטסים להם אחורה, משום מה. אבל האמת היא, שהם נשארו באותו המקום כל הזמן. זה אנחנו שזזנו.

מזל חי

New member
וככל שהשנים חולפות

והאהבות הישנות חולפות אפילו העננים הכבדים לא נראים פתאום אתה מגלה שמה שהיה כל זה היה למען שעוד יהיה.. שנה טובה ומתוקה לך אישה שתמיד תביטי אחורה וקדימה עם חיוך וששנה זו רק תמשיך להמתיק בך

בין גל לגל

יש זמן לפרוש את הידיים לצדדים ולצוף עם הזרם. אפשר גם לנצל את הזמן להתבונן בשחפים שעוברים למעלה ולהמשיך לקוות שהזרם יוביל אותך לאי מבטחים... חג שמח ושנה טובה

למעלה