הם .......הרסו לילדים

ורד 3

New member
הם .......הרסו לילדים

וגם לנו את הקייץ. פעם בשנה יש לילדים האלה חופשת קייץ ארוכה של חודשיים .. קייטנות בריכה ים וכל שאר הבילויים .... מוזר לצאת לבלות עם הילדים ובלעדיהם ולחשוב שבצפון ילדים ומבוגרים כלואים בין ארבע קירות במקלטים ובמרחבים מוגנים ...כמו אסירים.החופש חיי השגרה בתיהם ופרנסתם נלקחו מהם ...והכל בגלל חלאות האדם האלה (החיזבאללה )... היום ישראל ממש מחולקת לשתי מדינות וזה כל כך עצוב.... מפחיד לשבת במקומות בילוי בחוץ ולשמוע את רעש המסוקים שנעים צפונה...להרים את הראש ולחשוב ..אני יושבת ומבלה והם בדרך להפגיז...(אפילו לקפה אין טעם של קפה שאני רגילה ) הילדים שלי אוכלים במקדונלד'ס ...והילדים החמודים בצפון לא רואים סרט ולא אוכלים המבורגר.... וזה צובט בלב... כולנו עם תושבי וילדי הצפון ..... לי באופן אישי ממש קשה.... חשבתי שזה יגמר מהר .הייתי אופטימית.... לא מסתמן שזה עומד להגמר בקרוב מה גם שהקבינט המדיני-בטחוני החליט על הרחבת הפעולה הקרקעית בלבנון.. תמונות החיילים והאזרחים שנהרגו בראש שלי כל הזמן .. כמה אבידות כמה משפחות הרוסות שכולות וכואבות..... בא לי לצעוק ... " שמע ישראל ה' ..אתה הכל יכול ....נתת לי את חיי נתת לי הכל ....." ולשיר .. "אלהים נתן לך במתנה את החיים על פני האדמה " שיהיה כבר שקט לא עוד מלחמות

ליאהה

New member
בדיוק בגלל זה

אני מארחת משפחה מהצפון... וכרגע נשארו לשון אצלי לזמן בלתי מוגבל 3 בנות גדולות... ואני משתדלת להנעים את זמנן כמה שאפשר

מפחיד

רואה חדשות והבטן מתהפכת... אני מאוד מקווה שהם יודעים מה שהם עושים. מחיר של עשרות חיילים כבר נקבע מראש... מחיר כבד, כבד מדי...

קטי30

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףף../images/Emo10.gif

את כל כך צודקת אמן שיגמר וכמה שיותר מה.
יום טוב לך ורדינה

../images/Emo16.gif לזכרם של הנופלים

רציתי בכלל לכתוב מי אני, אך בעצם מזה חשוב ולמי איכפת מי זאת אני, אף לעצמי לא איכפת, כאשר מסביב המון עצב ודמעות, המון ילדים רכים מתוקים שאיבדו את אביהם, המון אלמנות, משפחות שנהרסות, איך ממשיכים בכלל? לוקח שנים כדי לקלוט את גודל האסון, והכאב מכה בפנים ולא נותן מנוח, משתתפת וכואבת וכועסת... חשה שידינו כבולות, וזו הרגשה מחורבנת, שאין דבר שאנו כפרט מסוגלים לשנות, מקווה שדמם של כול הנופלים לא היה לשווא, המשך יום סביר לכולם,

למעלה