הם היו...

tairon

New member
הם היו...

הם היו שבעה הכי יפים שיש מהמיטב שבנו הם ילדנו הם מאיתנו נלקחו ולא ישובו שם למעלה יושב האל שבמרומים צופה בקול ולא מניד עפעף ואפילו לא דמעה נקטפו הפרחים ודמעותינו אנו נושרות אל האדמה חנוקים שותקים בחוסר אונים יהי זכרם ברוך...

אוסי

New member
טאי...

אני כל כך אוהבת את הכתיבה שלך ... אך חולקת על מה שכתבת כאן... היושב במרומים צופה בנו ... ולעולם לא נבין את החישובים שלו ... אז בבקשה תנסה להרהר במוחו... זה יותר מידי מסובך ...בשביל אנשים פשוטים כמונו..

tairon

New member
אוסי..

מצטער אני לא נכנס להרהר במוח של משהו שאני אישית לא מאמין בו אני מכבד את האמונה שלך אבל לא גדלתי בבית שמאמין אז את יכולה להבין את דברי מעבר לכל זה אני פשוט לכל דבר לא מתיימר להבין דברים שכאלו זה בלתי נתפס בעיני ואנחנו יכולכם להסכים שלא להסכין ועדיו לכבד אחד ת`שני

אוסי

New member
בטח...

שאנחנו יכולים לכבד אחד את השני .. אין קשר בין הדברים... רק ביקשתי ..ואתה לא חייב ... אני אוהבת אותך בכל מקרה... רק קצת כאב לי בעיניים . שלך אוסי.

אוסי

New member
סליחה טאי...

אבל לא התכוונתי לכתוב שתנסה להרהר במוחו אלא שלא תהרהר במוחו או ברגשותיו ... כי לעולם לא נבין אותו... סוריי,לא הבנת אותי .. ועכשיו רק קלטתי.. אוסי.

dafna l

New member
אלוהים יושב שם למעלה ובוכה

אך אנו לא רואים את דמעותיו אין בנו היכולת לראות כואב כואב

@tagel

New member
בלילה קראתי תהילים

אתה יודע שאני עושה זאת כל ערב... אז שאלתי אותו באמצע התפילה והוא ענה לי חרש אני יודעת שזה היה רק קול בראשי אבל רציתי כל כך להאמין הוא אמר שהכל אשמת היצור האנושי ובקש שלא אמרוד באמונתי אז שתקתי וכי מה אומר דבר אלוקים בי נחקק ונשמר

למעלה