הםא אפשר

גלשדה

New member
הםא אפשר

לעבור באן עם לא איך אני עושה טייק אובר צאננל אני יודע שיש סקריפט לזה

havlaz

New member
אין דרך קסם לעבור באן

אם הבאן לפי הניק, אפשר פשוט לשנות שם אבל רוב הבאנים שנותנים הם לפי ההוסט שלך, כך שתצטרך לשנות את ההוסט שלך (בדרך כלל התחברות מחדש לאינטרנט). בכלל, התחמקות מבאן היא עבירה על חוקי השרת ברוב השרתים, במקרה ותימצא עושה את זה תסולק מהשרת. טייק אובר, שוב זה דברים שלא חוקים וזה מאוד ישן בימינו עם סרביס בכל שרת זה כמעט בלתי אפשרי. אפשר לנסות בסרברים ללא סרביס, וגם אז זה בעיה. כי אני בטוח שאם תרצה להשתלט על חדר, הוא יהיה גדול ולדאוג לחחפף את כל החדר, זה קצת בעיה.

Black Snake

New member
ניסית דרך פרוקסי? או להזדהות לאופ?

אתה יכול להתחבר דרך פרוקסי ולקבל הוסט אחר וכך תוכל להיכנס עם איזה ניק שבא לך, או שתזדהה לאופ ותשתמש בפקודת UNBAN של צ´אן סרב.

גלשדה

New member
מה זה פרוקסי למד אותי בבקשה

? ועם אני יכול להחביא שלו יראו תאי פי שלי ואת את ההוסט שאני ניכנס ועשים /whois עליי?

havlaz

New member
ברוב השרתים

המתקדמים יש אופציה שמסתירה אוטומטית את הוסט שלך ואף מערכת שמאפשרת לך להגדיר מה יהיה ההוסט שלך שאנשים יראו רק בשרתים דבילים זה ממשיך להראות.

גלשדה

New member
איך אני עושה את

זה ניסית דרך פרוקסי? או להזדהות לאופ?ו Black Snake ו√ אתה יכול להתחבר דרך פרוקסי ולקבל הוסט אחר וכך תוכל להיכנס עם איזה ניק שבא לך, או שתזדהה לאופ ותשתמש בפקודת UNBAN של צ´אן סרב.

havlaz

New member
עזוב, הוא סתם מקשקש

שטויות. פרוקסי, רוב השרתים חוסמים במיוחד דלנט תזדהה לאופ? כן, שחכתי שבאתר של דלנט יש רשימה של הסיסמאות של הניקים.

גלשדה

New member
עם אני רוצה

להתחזות לאחד בשם lotus_x ואני רוצה גם שיעשו wois שיראו תאינפו שלו זה אפשרי?

Sandro

New member
אפשר...

אפשר בכמה דרכים: 1. בקבלת +e ניתן לחזור לחדר: mode # +e $me 2. בעזרת chanserv : chanserv unban # $me chanserv invite # $me 3. בעזרת שינוי ניק או אדרסס, אלא אם הבאן לא נכתב על האי פי. אלו הדרכים היחידות!

גלשדה

New member
הבאן שלי הוא

לפי הicp אז איפה אני מכיניס תסקריפט שכתבת כי אני לא מבין גדול במירק

גלשדה

New member
עשיתי את

-ChanServ- You must be an AOp on #wrestling-vcd to perform this command. - והוא אומר -ChanServ- You must be an AOp on #wrestling-vcd to perform this command.

למעלה