הלפ...

WILD DREAMER

New member
הלפ...

לכם יש בעיות עם בני/בנות זוג, לי יש בעיה עם חבר. כתבתי פה בטעות הודעה בשמו(לאחרונה אני משתמש לו בפלאפון, שלי נפל לאסלה, לכן לא ביקרתי פה כ"כ הרבה זמן). הוא ממש לא בקטע של בדסמ, וגם לי עוד לא הגיע הזמן לצאת מהארון. אם הוא יגלה הוא ירצח אותי. יש אפשרות איכשהו להעלים את ההודעה? לשנות אותה? אודה על העזרה.
 

Pixy led

New member
ובכן,

אתה יכול לבקש מזודיאק, מנהלנו האהוב, שימחק את ההודעות. אבל נדמה לי שבכרטיס האישי שלו, עדיין יופיע פורום "סקס ו-BDSM". לילה טוב ובהצלחה...!
 

WILD DREAMER

New member
אני לא יודע

מה זה כרטיס אישי. אבל תודה על העצה. זודיאק, תעשה לי טובה?
 

Z o d i a c

New member
אין בעיה למחוק את ההודעה

כל עוד לא הגיבו עליה ואז המחיקה תבטל גם את ההודעות שאינם שייכות לניק הספציפי. אם זה קריטי עבורך אין לי בעיה למחוק, שלח לי לינק להודעה ואני אטפל בזה.
 

WILD DREAMER

New member
זה קריטי

כי תלך החברות. אין לי לינק, זו אחת התגובות להודעה שלי על הספרים, מהיום. הכינוי הוא wild elf (ממנו דפקתי את הרעיון לכינוי שלי...)
 
למעלה