הלפ!

הלפ!

היי לכם אנשים אני לא בטוחה שזה המקום המתאים (או שכן?!) אבל אולי אתם תוכלו לעזור לי. אז ככה, לחברה טובה שלי יש בקרוב יום הולדת וחשבתי לקנות לה מתנה ליומולדת סימולטור מטוסים. לי אין שמץ של מושג מה טוב מה כדאי מה עדיף וכו' וכאן אתם נכנסים לתמונה! אני יודעת שאין לה שום סימולטור פשוט היא כל הזמן מדברת רק על מטוסים ומטוסים וברגע שהיא שומעת מטוס טס היא כמעט גומרת אז נראה לי שזאת מתנה נחמדה. אז קדימה, כל המומחים - תנו לי הצעות!!

אור ב

New member
קודם כל

לעשות משהו עם האורגזמות מהבהמות המכניות. אחר כך לנסות לברר איזה סוג היא מעדיפה אזרחי או צבאי. בכל מקרה... אני אקדים תרופה למכה ואענה לך על השאלה שתשאלי אחרי שתבררי, אם היא מעדיפה אזרחי נראה לי שחושבים פה ברוב קולות שכדאי לך ללכת על flight simulator 2004 אבל רק אם יש לה מחשב חדש,אם לא כל כך אז תקני לה גירסא קצת יותר ישנה אבל עדיין מעולה ה2002 אם היא מעדיפה צבאי אז לפי מה שהבנתי יצא סימולטור חדש וטוב lock on מקווה שזה יעזור, וכן זה קשור לסימולטורים(דההה) בהצלחה אור ב

עומר cvfr

New member
flight simulator 2004

זה משחק שטוב להתחיל איתו ולאחר מכן אפשר לעבור לשחק איתו ב- VATIL זה אחלה משחק

תודה לשניכם!

אם אתם יודעים מה בערך המחיר של כל אחד אני אשמח! נראה לי שאני אקנה את הצבאי אבל אם אתם יודעים מחיר של אזרחי גם אז תגידו לי. ועוד דבר-לפי מה שאני יודעת היא אף פעם לא שיחקה בסימולטורים. אז שניהם מתאימים לממש מתחילים? + צריך איזה דרישות מיוחדות במחשב?(גוייסטיק ודברים כאלה) תודה

עומר cvfr

New member
הפלייט סימולטור ממולץ

הוא מאוד מקיף וממש טוב למתחילים ממולץ ג'ויסטיר אבל לא חייבים

טוב אחלה

וכמה עולה ג'וייסטיק טוב? מצטערת שהפכתי אותכם למוקד מכירות! יש לי בערך 500 שח להשקיע במתנה הזאת (אספתי כסף מעוד בנות)

ג'ויסטיק ...

בסיסי ודי נוח של מייקרוסופט עולה כ 140 ש"ח . אני מתאר לעצמי זה בדיוק עונה על הצרכים הכספיים שלך .

עומר cvfr

New member
ג'ויסטיק - טוב

יש עם רטט ויש בלי רטט בעקרון ממולץ הרטט - אך הוא גם יקר יותר ולכן ממולץ ללכת לחנות מחשבים ***לא אופיס דיפו*** ולראות עם רטט ובלי רטט, ולהשוות מחירים עם חנויות אחרות וניתן לחזור לפורום לשאול על הגויסטיק נשמח לעזור לך חשוב שהו היה עם חיבור USB ולא שום חיבור אחר ושהיה לו מצערת - שולט על המהירות, וכפתור קטן כזה שאפשר לסובב ולראות מכל מיני זוויות בדרך כלל שמונה - ושהיה לו עוד כפתורים רצוי עוד 8 כפתורים זה יוצא 9 בסך הכל ולאחר מכן שהחברה תגיע לפורום ותפנה אלי עם קנית לה פלייט סימולטור ואני ישמח מאוד להדריך אותה

avi8tor

New member
בהודעות שלך למעלה, דווקא לא נראה...

שאתה מסתדר בלי ג'ויסטיק...

Radiated

New member
LOCK ON לא כזה שווה ....

לא שיחקתי ב FSM 2004 עדיין ....אבל לפי מה שהבנתי זה סימולטור דיי טוב אבל מה ..., כן שיחקתי ב LOCK ON ולמרות שזה אחד מהסימולטורים הכי טובים שיצאו בעשור הזה לא הייתי ממליץ לך לקנות אותו בגרוש , אלה אם יש לה את המחשב הכי חדש בשוק ... המשחק הזה אוכל זיכרון RAM כמו לא יודע מה ......וגם הוא צריך כרטיס מסך ממש חזק .... אצלי למשל יש ג'י פורס 2 ו 718 RAM ....והוא סוחב .....בקושי עובר את ה 20 פריימים לשניה .... והוא גם מלא בבאגים כי הם הוציאו את המשחק לפני שסיימו אותו ....אז ....החלטה שלך ...

למעלה