הלפ!!

לילוש445

New member
הלפ!!

אני וחבר שלי כבר שנה וחצי בייחד.הוא בצבא בקרבי ואני בשירות לאומי..
תמיד היה לנו עליות וירידות ביחסים,אבל אנחנו כבר כמה חודשים בירידה.
אנחני נפגשים פעם בשבועיים במקרה הטוב ורק לשישי שבת,פעם זה היה גורם לי לגעגוע ולתסכול מתי הוא יחזור
עכשיו פשוט לא.
אני קורעת את עצמי כל השבוע מחכה לסופש בשביל עצמי לבד בלי אחרים. גם שהןא לא יכול לדבר בערבים זה לט מפריע לי כי אני חושבת רק על השינה שלי.
ושהוא סוף סוף פה,אני כל הזמן לחוצה כל דבר שהוא לא עושה במקום מרגיז אותי,בקיצור גם כשכיף לנו ביחד זה ניתן לשינוי בשנייה. גם הסקס שלנו של פעם בחודש כבר מעפן.
אני חסרת סבלנות למערכת יחסים,חסרת תשוקה.רק האהבה שלי לבן אדם שהוא והדברים הטובים שהיה לנו ביחד מחזיקים אותי.ועצם הידיעה שאני יודעת שאם אני יאבד אותו אני יתחרט על זה כל חיי.
מה אתם חושבים??

sani48

New member
היי

את מתארת פה מצד אחד מערכת יחסים שכבר איבדה כל טעם,ומצד שני רשמת בסוף שאת יודעת שאם תאבדי אותו אז תתחרטי אחרי זה כל חייך,אז אם את באמת חושבת ככה,למה את לא מנסה יותר לשמור על מה שיש לכם?הרי בסוף הוא גם יאבד את הסבלנות שלו ופשוט יפרד ממך,ואז לא תחשבי לעצמך איזה טעות עשית שלקחת אותו כמובן מאליו?תנסי לחשוב קדימה,ואם את באמת אוהבת אותו ולא רוצה לוותר עליו,אז תעשי שינוי קיצוני בתפיסת מחשבה שלך,יכול להיות שהוא גם מבחינתו צריך לעשות הרבה שינויים,אבל שזה יתחיל ממך,תראי שאכפת לך(במידה ובאמת אכפת לך)ותיהי יותר סבלנית ורגועה,ולא לחוצה כל הזמן(הרי גם ככה אתם בקושי ניפגשים,אז במקום להנות מכל רגע שיש לכם ביחד את מחפשת לריב על כל שטות?),בקיצור תעשי את החושבים שלך עד כמה הוא באמת חשוב לך ואז תפעלי בהתאם,בהצלחה נשמה יפה

שלום

כמה את אוהבת אותו? זה חשוב. נסו אולי להוסיף יותר תוכן ועניין לקשר, לדבר על דברים מעניינים ואישיים מהחיים. אולי אז יהיה יותר ביטוי לאהבה והיא תתחזק.

דובי1401

New member
עצוב..

וזה עצוב בגלל שזה מזכיר לי פחות או יותר משהו שקרה לי כשהייתי בת 18.
אז היה לי חבר קרבי והיינו מתראים פעם בשבועיים וכו' וכו'....
נפרדתי ממנו בסוף, ואני יכולה להגיד לך שאחרי כמה שנים טובות התחרטתי על זה ברמות כואבות ביותר.
אל תעשי את זה, תדברי איתו תגידי לו מה את מרגישה, תשתפי אותו במה שעובר עלייך...לפעמים אפשר לתקן....
זה שקצת נמאס לך מהשגרה זה לא אומר שהלכה האהבה .....

בהצלחה :)

היי יקירתי

אלה דברים מאד שכיחים בקרב יחסים מרחוק, אבל תמיד יש 2 אופציות.

1. האופציה הקלה - להכנע לשגרה המרגיזה והמשעממת, ואז קורה כל מה שאת מתארת, חוסר החשק, חוסר הגעגוע, חוסר הסבלנות .

2. האופציה הקשה - להלחם. להבין שקשרים מרחוק הם מאתגרים וקשים, וצריך לדעת לשמור עליהם אם אוהבים באמת, למרות הכל .

לחשוב איך להפתיע, לחשוב איך לרענן את הקשר, לשמור על יחס אוהב וחם מתי שאפשר לדבר, לא להניח לדברים להתקרר, כי זה יקרה דרך הטבע,

אם לא משקיעים בקשרים מסוג זה, הם נבולים, וחבל..

למעלה