הלפ פליז

OrlOsh

New member
הלפ פליז

שלום אני טרום מתגייסת טרייה וקיבלתי לא משמן מנילה. אני מתמיינת לפרוייקט שחקים, שהוא במודיעין ויש לו עדיפות מבין שאר תפקידי מודיעין. עכשיו, אני לא יודעת אם כדאי לי במנילה להכניס לעדיפות ראשונה תפקידי מודיעין (בעיקר אוויר) או ללכת על ממר"ם (למרות שאין לי ידע ממש במחשבים) כי: א) אני לא בטוחה שייצא לי משהו לאזרחי ממודיעין ב) אני לא יודעת אם אני אקבל בכלל זימונים במקרה ואני אעבור את המיונים הראשוניים של שחקים מישהו מוכן לעזור/לייעץ או סתם להסביר לי מה טוב במודיעין/במחשבים? תודה
 

FELIX inc

New member
אני לא מבינה מה הקטע../images/Emo122.gif

של אנשים לשאוף לצאת עם "משהו" מהצבא בשביל החיים. תעשי *עכשיו* את התפקיד שאת רוצה והכי יספק אותך ויעביר אותך את השנתיים האלה באיזי ובמיצוי עצמי. אח"כ תתחילי לחשוב מה את רוצה לעשות עם החיים שלך. אז תצאי עם תואר במחשבים או משהו כזה, ובסוף תמצאי את עצמך פותחת מסעדה בגיל 25. אל תעשי דברים שלא יהיו לך טובים עכשיו, בשביל .. אח"כ.
 

H a R a Z y

New member
עצה ממני... כנסי חזק לשחקים...

למרות שהמפקד קורס הוא חרא.. אני הייתי בקד"צ של שחקים במשך חודשיים ואז פרשתי.. אז אני יודע מה זה.. זה ממש משתלם.. במיוחד אחרי הצבא.. בקשר למה ששאלת על המנילה.. אין לי מה להגיד לך.. זה תלויי במה את מתעניינת..
 

luli18

New member
סתם עצה, לפי מה ששמעתי

המבחנים לממר"ם הם ממש קשים ועוברים אותם אנשים שהם מומחים במחשבים ויש להם ידע רב בזה.. אז אם כתבת שאין לך כל כך ידע בזה, אולי כדאי שתתמקדי יותר במודיעין מאשר בממר"ם
 

NamelessGirl

New member
אוקיי..

בקשר למה שאמרת- "אני לא יודעת אם אני אקבל בכלל זימונים במקרה ואני אעבור את המיונים הראשוניים של שחקים"- אז אין לך מה לדאוג, שחקים לא חוסם את האפשרות לקבל זימונים למה שאת רוצה מהמנילה.. עכשיו בקשר להתלבטות בין ממר"ם לתפקידי מודיעין- אל תלכי לממר"ם רק בגלל שיצא לך מזה משהו לאזרחות..תחשבי עם עצמך טוב טוב אם זה מעניין אותך. כי מזה עוזר שיהיה לך איזה תואר במחשבים אם את לא רוצה שהקריירה שלך אחר כך בחיים תהיה במחשבים? זה לא יתן לך כלום. ותחשבי גם אם את מוכנה להתחייב להרבה שנים (ממר"ם זה לא שירות רגיל של שנתיים..) למשהו שאת אפילו לא יודעת אם תאהבי (אמרת שאין לך ידע במחשבים אז אני מניחה שגם אין לך ניסיון..)
 
למעלה