הלפ נידד...

הלפ נידד...

היי! אני נגה אני בת 14 עוד מעט ואני צריכה כעיון לתחפושת...תקראו יל שטחית, אבל השנה אני רוצה להתחפש כדי להראות טוב...כל השנים היו לי תחפושות יחסית מקוריות (נערת מילקי, עוזרת בית, קני מסאות'פרק) והשנה נמאס לי! תמיד לי ממש ממש ממש לא נוח...יש לי שמלה שאני לא יכולה ללבוש אותה ככה סתם כי היא כזאת שחורה ועם כתפיה אחת ולמטה יש מלא וולנים והכל ורמתי להתחפש איתה אבל...גילתי עליה שני כתמים ממש מגעילים ובולטים...יש לי שמלה גם כזאת לבנה עם נשיקות סגולות א סימטרית...ואני רוצה להתחפש למשהו מקורי עם זה (לא מלכת הנשיקות וכל זה)....אוי אני מסתכלת על ההודעה ואני נשמעת ממש פרחה ושטחית...אז רק שתדעו שאני לא!

שמלה שחורה הרבה הרבה הרבה

מדבקות של כוכבים בצבע כסף שרביט כסף עם כוכב כנפיים כאלה של פיה וזהו

לא זה מדבקות שירודות כמו האלה נגיד

של הסופר של המחירים וזה יורד בשניה ואחר כך בכביסה אין זכר

נראה לי שוב לא הבנת....

אין יותר שמלה שחורה! היא הרוסה! אי אפשר להרוס אותה יותר!

ronnie007

New member
../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif../images/Emo154.gif../images/Emo152.gif נגה.. כנסי

היי מוייתק... גמני בת 14, והשנה אני לא מתחפשת בשביל להראות טוב אלא בשביל הכיייף!
את יכולה להתחפש לבחורה ההיא שעומדת מעל פתח אויר או איך שלא קוראים לדבר הזה והשמלה הלבנה והסקסית שלה מתרוממת...
במקרה ותרצי להשתמש ברעיון אל תשכחי שהיא בלונדינת מקווה שעזרתי

אני בלונדינית

טבעית...אבל אין לי בלונד בהיר כמו שלה...אני ממש רוצה לצבוע את כל השיער בורוד (לא בספריי, בשטיפה), אבל אני ממש פוחדת שזה יהרוס לי את השיער כי אף פעם עוד לא צבעתי ועם השנים השיער שלי הולך ונהיה יותר כהה ואם אני אצבע אני פוחדת שישאר לי ממש חום בהיר ולא בלונד...מה אתם אומרים?

למעלה