:(... הלפ מי

Came In A Blink

New member
:(... הלפ מי

הורים שלי עוברים לחו"ל.. ואני אמורה לשרת בצה"ל.. עכשיו אחרי שאמא שלי עברה ואני מבינה כמה יהיה לי קשה בלעדינ- יהיה לי קשה שבעתיים להיכנס למסגרת הצבאית, ועוד למסלול השטח שאני בחרתי. לא שאני מחפשת להשתמט - אני מחפשת - כרגע לעזוב את הארץ המגעילה הזו, ואני מצטערת אם אני פוגעת במישהו, ולחזור חזרה לחיק הוריי :/... מישהו יודע מה עליי לעשות?

תיצרי קשר עם הצבא

תגידי שההורים גרים בחו"ל, ואת אמורה לעבור איתם. ותגידי להורים שלך שגם יספרו את הגירסא הזו...

ציקהלה

New member
תלכי

לרופא כל יום תגידי לו שיש לך כאבי ראש בלי סוף למשך מיליון שנה (אפילו חצי שנה זה יספיק) ואז תבקשי אישור מהרופא שאת לא יכולה לשרת עם זה תגידי לו שיש לך בעיה מול מחשב ומול קראיה ואפילו מישקפיים לא עוזרים או שתלכי לפסיכולוג ותוצאי משהו.... אבל אם את ניכנסת למסגרת כבר עכשיו אז את קצת בבעיה... עכשיו אם יש לך עוד שאלות אני יכול לעזור לך אני אלוף בלזזייף סימטומים.... שני ההורים שלי רופאים..

בלי בעיה

שחקי אותה הילדה המסכנה שמתגעגעת להורים שלה, תציקי להם כל יום שרע לך וקשה לך וטרללה כזה ותקווי שהם נחמדים.

idan hmored

New member
סמיילים וסימנים לנושא]

aim at lo rotsa tsava az lehi lakaban ze ma seani asiti ve ahsav ani beaustralia be zman se hverim seli batzava(le aize medina at overet??)

ashmash

New member
ממישהי שלמדה איתי ועברה לקנדה

פשוט באים ללשכת הגיוס ויש איזו פרוצדורה... בכל מקרה, אם את לא מתכוונת לחזור עד איזה גיל מסויים (שאני לא זוכר בדיוק מה הוא, אבל לא בשמיים לבנות), אז אין בעיה... ואם בכל זאת תחליטי להשאר בארץ, אז יש כל מיני הטבות, מפני שתוגדרי כחיילת בודדת (טיסות לחו"ל, כסף, יום חופשי לסידורים וכו').

noa0912

New member
מניסיון

הולכים לדבר בלשכת גיוס עם מי שיתנו לך לדבר איתו (אני הלכתי לקבן) אומרים שאת מפחדת להשאר לבד, שאת לא מרגישה מספיק עצמאית, ושאת לא מאמינה שתוכלי להסתדר עם זה... אותי שחררו, ולא קיבלתי פרופיל נפשי, ואפילו קיבלתי מכתב מצה"ל שאומר שרציתי להתגייס, אבל בגלל סיבות שאינן תלויות בי שחררו אותי (פרגנו לי החמודים!)... הייתה לי עוד אופציה, לנסות חצי שנה (לקבל דחייה) ולחזור להחליט מה אני רוצה לעשות... גם זאת אופציה טובה. בכל מקרה, אם את בחורה זה לא סיפור גדול... אבל תחשבי אם זה מה שאת באמת רוצה לעשות. אני עברתי לפני שנה וחצי ועדיין לא סגורה על עצמי שזה היה הדבר הנכון לעשות. לאן את עוברת? שיהייה בהצלחה. נועה

למעלה