הלפ מי!

Mical the III

New member
הלפ מי!../images/Emo121.gif

אני צריכה למשהו (הסבר במסרים) כמה שיותר משפטים אהובים מרומח. ועד "כבשן הנשמה" כי לא הספקתי לקרוא יותר מזה
אם כבר היה שרשור כזה (ואני מאמינה שהיה) אפשר קישור לשם? תודה מראש. מיכל.

Moondust

New member
פשפשתי לי בארכיון...../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif

והנה הקישור לטופיק הקודם. והנה הציטוטים שאני אוהבת: אני? הפכתי עורף לעולם? אני הוא העולם, כידוע לך היטב, ידידי הוותיק! פעמים לאין ספור נולדתי! מיתות לאין ספור ידעתי! על כל דמעה שניגרה - קלח מעיני נחל! על כל טיפת דם שנטפה - דמי שלי הוקז כליל! כל צער וכל שמחה שחש מי מן היצורים החיים אי פעם, אני הייתי שותף להם! אני יושב וידי על כדור הזמן, הכדור שאתה יצרת למעני, ידידי הוותיק, ואני חוצה את קרין לאורכו ולרוחבו ורושם את קורותיו. אין מעשה שפל שלא עשיתיהו! אין קורבן נאצל של הקרבתיהו. אני אדם, אלף ותפלץ. אני זכר ונקבה. ילדתי ילדים. רצחתי ילדים. אני רואה אותך כפי שהיית. אני רואה אותך כפי שאתה. (אסטינוס לרייסטלין, דרקונים של שחר אביב) לנו יהיה קל לשקוע שוב בשנתנו חסרת החלומות. אך לך, רייסטלין, לא תהיה שינה. רק עירות אינסופית, הקשבה אינסופית לצלילים שלעולם לא יגיעו, צפייה אינסופית בחלל שלא יכיל אור או חשיכה, מלים מצטווחות שאיש לא ישמע, ואיש לא יענה להן... (אסטינוס לרייסטלין, מבחן התאומים) אני אעשה זאת. דבר בחיי אינו חשוב לבד מזה. אף רגע בחיי אינו קיים פרט לרגע הזה. נולדתי בעבור הרגע הזה, ואם אכשל, אמות ברגע הזה. (רייסטלין, כבשן הנשמה)
Someday you will know the pain of death. Worse than that, Brother - you will know the pain of life.​
|סדגש (
גדול מאוד ל-
שני גדול מאוד, דרקוני ירח נעלם)
He saw his mistake at the end, but he could not live to redeem it. If you give him back his life, he will be able to retrace his wanderung footsteps and find the way home.
(מי שקרא יודע, דרקוני ירח נעלם)

גם לי יש כמה..

קודם כל, המשפט בחתימה שלי "אי שם בעולם מסתובב איזה קנדר בעל מוח של ידית דלת, ומסבך את עצמו את חבריו בצרות"(חלמיש) יש פה מישהו שהחתימה שלו היא "סוף סוף נוטה המלחמה לטובתינו, שלח קנדר על גב דרקון, וזה יהיה הסוף!" (חלמיש לגדילן) "מי זה חלמיש, אישתך?" (קרמון לגדיל) "ראה, עשב ים!" (גדיל לחלמיש אחרי שהוא טבע באגם) "מה זה, רב מג מדובלל שכמוך, אינך יכול להפוך מים לקרח בעיצומו של חורף!"(הדרקון של פיזבן לפיזבן) *רצה לחפש עוד*
להבת קיץ "יש רק סיבה אחת שהייתה גורמת לגדיל להשאיר את חפציו היקרים. הוא מצא משהו מעניין יותר" (פאלין לאושה) "אין לכם אלים, אין לכם תקווה. מי נשאר לכם?" "זה את זה." (כאוס לפלד) "הוא הולך למחוץ אותם! למעוך אותם! זה.. זה יותר גרוע מלורד סות'! אסור שימעכו לי את החברים!" (גדיל) "ובשמי הלילה שמעל אנסלון מאיר כוכב חדש - כוכב אדום - שיישאר קבוע במקומו לעד, סימן שיבטיח שאפילו בעידן בני התמותה המין האנושי איננו לבד"(להבת קיץ, סוף) "זה לא מה שאתה עושה או מה שאתה חושב שאני חושב שאתה עושה. זה מה שאתה לא עושה." (חלמיש לגדילן) "חלמיש בהה בעץ. הוא בהה בכבשן. הוא בהה בקנדר. הוא בהה בבקבוקון. בעיקר בבקבוקון." (להבת קיץ, פרק אחרון) מקווה שעזרתי! אם את צריכה עוד, אני מוכנה לחפש בשבילך.

nedisrael

New member
גם לי יש..פלוס מה שלאורנה אמרה.

רשומות 2: "שמש חייו של סער התנפצה." סער: "המידה מתה, רק החוקה נשארה." (אאל"ט). אגדות 3: רייסטלין:"הייה שלום.. אחי." קיטיארה:"תמיד אהבתי אותך, חצי עלף."

גם לי יש...

"בני זונות!" (קרמון-אחים לנשק)
שחר האביב- "בחורי, אני רוצה להוריש לך את הקסדה עם 'רעמת הגריפון'..." (חלמיש לגדילן-שחר האביב) "בשביל מה הזקן, היית מכוער גם לפני כן..." (חלמיש לתניס-דימדומי הסתיו) "גדילן חשב שהוא עומד לפרוץ בצחוק, אבל נבעת למצוא את עצמו על סף דמעות..." (עת התאומים) זו אמנם רק מילה אבל... "קיסלאס!" (תניס ללאורנה-שחר האביב) (נופר!
)

humi

New member
אפשר עוד?

(ההודעה פורסמה בטעות במקום אחר)
(לא ידעתי עם לשים ספוילר או לא והחלטתי לא להסתכן)להבת קיץ: גדילן יצא מאחורי העץופנה לעבר המזבח מחזיק מול גופו את כפית הכסף של דלמאר ועל פניו הייתה אותה הבעתאימה נוראה שעלתה קודם לכן על פניו של הקנדר החסין מפני פחד "אני יכוללהגיד דבר אחד לזכותו"העיר גדילן קוץ רגל"הוא בהחלט מכוער" פיזבן לחץ את ידיהם.ואז פנה רייסטלין."ובכן, אתהב בא? אין לי את כל היום, אתה יודע. צריך לבנות עולם אחר. בוא נראה.אך זה הולך?אתה לוקח קצת אפרומערבב אותו בצואת עטלף..."

Full Of Holes

New member
יש לי!

"הם רוצים להאמין, ידידי. יתרה מזאת, הם חיביים להאמין. זוהי תקוותם היחידה לקיום. אין להם דבר, אין להם דבר פרט לתיקווה. ולכן הם מוכנים להילחם למענה."- מבחן התאומים "המוות בא על כולנו. מוטב לפגוש בו בשמש הלוהטת כשחרב נוצצת בידך, מאשר שיבוא עדיך בלילה כשאינך מוכן, או מאשר להיאחז בו בידיים מטונפות וחולות." - מבחן התאומים "קולו היה צרוד מאימה, אותה לא הצליח להסתיר. הוא יכול היה להתייצב בשלווה בפני האפשרות למות, כשבבטנו תקועה מתכת קרה בעומק עשרים סנטימטרים. אולם המחשבה למות חסר אונים, אובד בשל משהו, שלא יכול היה להלחם בו, ואשר ריחף באין רואים באוויר, מלאה את האיש הגדול באימה."-מבחן התאומים אה ושאלה..זה קשור לבצפר?..ואם כן..למורה לסיפרות שלך קוראים סמדר בוכובזה? סתם שאלה..כמובן..

Miss Pigmelion

New member
כל ספר כבשן הנשמה...

כל הספר כבשן הנשמה מלא בציטוטים נחמדים בתחילת כל חלק.

למעלה