הלפ מי פליייזז :\\

דנ יאל 14

New member
הלפ מי פליייזז :\\

אהלן .. וואי ממזמן לא נכנסתי
מקווה שתעזרו לי.. אז ככה.. יש לי ש.ב למחר לכתוב חיבור באנגלית על מישהו שאני מעריצה.. ונחשו את מי בחרתי? חחח
כמובן שבהראל.. התחלתי .. אבל צריך לכתוב למה את אוהבת אותו... למה את מעריצה אותו.. אז תעזרו לי אני תקועה והמורה רוצה חיבור ארווךךך ... והיא אמרה לא לכתוב בגלל שהוא חתיייךך חחחחחחח

יש לו לב טוב ...

הוא אדם שהולך לפי ההגיון. ו...יש לנו ת'שירשור של ה100 סיבות. תחפשי אותם... ואם תבקשי יפה מישהי תחפש לך,אני פשוט לא יודעת איך=]

מאעד

New member
אממ...

הוא בנאדם טוב,יש לו קול שכל פעם שאני שומעת אותו-גורם לי להצטמרר,לבכות ולהתרגש איתו! הוא בנאדם יפה-גם מבפנים וגם מבחוץ! הוא מתייחס לכול המעריצים שלו באופן שווה ומרעיף עליהם אהבה וחום,לכל מעריץ הוא ימצע את הזמן,הוא יחבק ויחייך ויתרגש עם המעריץ מחדש כאילו זו הפעם הראשונה למרות שזו הפעם המיליון לאותו יום! הוא בנאדם חם ורגיש שאוהב את הקהל שלו ומחזיר לו אהבה וחום וכמו שאמרתי הוא מקדיש לכל בנאדם זמן וגורם לו להרגיש מיוחד! אני אוהבת אותו בגלל שהוא הראל סקעת הזמר,עם הקול יוצא הדופן והמרגש והבנאדם,החם האוהב והמתוק!

../images/Emo175.gifחחחחחחחחחחחחחח

עאלק לא לכתוב בגלל שהוא חתיך . xD אואואאו כמה זממממן לא הייתי פה . |: אמממ גמני עשיתי עבודה באנגלית על הראלוצ''' , D; אבל מש'ו אחר ... , חיחי אני לא טובה כ"כ באנגלית - אז אל תשאלי אותי .

למעלה