הלפפפפפפפפ עזרה!!!!

הלפפפפפפפפ עזרה!!!!

שמתי מסיכת חימר ירוק על הפנים (כף אבקה עם מים עד שנוצרה מן "משחה") שמתי כ-10 דקות זה התקשה וניסיתי להוריד אותה כשהיא קשה אבל היא לא ירדה אז שטפתי במים והיא ירדה. אבל, כל הפנים שלי נהיו אדומות!!!! ניקיתי אחרי זה את הפנים ושמתי קרם לחות וזה לא עזר וגם ניסיתי אלוורה לא עזר! מה עושים?? איך אני אצא מהבית כך?

המשך..

האדמומיות אולי בגלל הניסיון להוריד את המסיכה בלי המים. בכל מקרה זה כבר מתחיל להתבהר אני מקווה שעד מחר זה יעבור.. שאלה נוספת: יש עוד דברים שניתן לעשות עם החימר הירוק(שעלה 65 ש"ח) חוץ ממסיכה לפנים
? נשאר שם מלא אבקה!

החימר עלה המון כסף...

אני לא מבינה מה הסיבה לכך, אבל מה שלא יהיה אפשר להכין אמבטיית חימר לכל הגוף...

אז ככה:

אם יש לך פצעים בגב או בישבן..(לא להתבייש.. יש את זה להמון אנשים) אז ממלאים אמבטיה חמה - לא חמה מידי ושמים בה 5כפות גדושות של חימר, נכנסים לחצי שעה ומתעטפים בחימר היטב . אחרי חצי שעה שוטפים את כל הגוף נהיה נעים יותר והפצעים מתייבשים בקלות . החימר סופח אליו לכלוך ואבק ומייבש פצעים הוא טוב גם לבעיות כמו פסוריאזיס ובעיות עור בכלל.

תודה. ואם כך אז למה נהייתה לי האדמו

האדמומיות הזאת בפנים? והפצעים נראו אותו דבר לפני ואחרי. למשל אני משתמשת במסיכה של קלרינס(היא די טבעית) והיא בעיקרה מחימר ירוק והמסיכה הזאת עושה נהדר לעור הפנים והחימר עצמו לא
?

שוקוניל היחידה../images/Emo140.gif

אני חוששת שהחימר אצלך עלול להיות מקולקל. ולא הייתי מציעה להשתמש במה שנשאר ומאחר ויש חברות רבות שמייצרות את ההחימר, יש לשלול אפשרות של אלרגיה אצל רופא. בריאות טובה באהבה אריאלה

למעלה