הלנת שכר

• פותח הנושא ettt
  • פורסם בתאריך

ettt

New member
הלנת שכר

אולי משהו ממכם יוכל לעזור לי? אני סטודנטית שחוסכת כל אגורה ומממנת הכל לבד. בחודש נובמבר מצאתי עבודה, והתחלתי מייד לעבוד. עבדתי שבועיים בנובמבר, את כל דצמבר ואת כל ינואר. בסוף דצמבר קיבלתי את תלוש נובמבר, ואילו את יתר התלושים לא קיבלתי.... את הכסף כולו עדיין לא קיבלתי. אלה לא סכומים גדולים (700 בנובמבר, 1000 בינואר ובדצמבר). שאלתי: 1. האם בכלל יש לי קייס? 2. אם כן איפה? תביעות קטנות? 3. האם זה בכלל כדאי בהתחשב בסכומים הזעירים... 4. אם לא יצאו תלושים האם שולם לי ביטוח לאומי אני אודה על כל תשובה

נא

New member
הלנת שכר

1. יש. 2. בבית הדין האזורי לעבודה הקרוב למקום עבודתך. 3. כדאי. 4. כנראה שלא. רצוי לברר בביטוח לאומי ולהעביר לידיעתם עותק מהתביעה שתגישי. בהצלחה.

אביא

New member
מאוד כדאי

אם תצליחי לקבל פיצויי הלנה זה יממן לך את הלימודים.

ettt

New member
עוד שאלה...

נכון אבל מה עם הסיכויי... כרגע אני מרוששת ואין לי כסף לעו"ד, האם שווה לקחת את הסיכון בתשלום לעו"ד? יש סיכי טוב להצליח? ומה עם אנחנו מתאגדים כמה עובדים שלא שולם להם? יותר טוב?

אביא

New member
בסכום קטן לא צריך עו"ד

ואפשר לבד אבל זה תלוי ביכולתך הלשונית. כאשר יש כמה תובעים יותר קל להוכיח שעבדת ולא קבלת כסף (את צריכה להוכיח זאת) שכן העדים זמינים (בהנחה שהם נראים ונשמעים אמינים שכן עדים יכולים גם לקלקל) איני עו"ד

למעלה