הלן שוב..

Fantasy WRC

New member
הלן שוב..

בגלל שיש פה אנשים שאני מכיר, ואני יודע שהפורום קשור למשחקים.. בכל זאת רציתי לשתף איתכם.. אני מפתח אתר, לא משחק :), רציתי לשואל מה אתם חושבים עליו, האם הוא מספיק מושך , האם זה נעים לעין וכו :) אין הרבה מידע עדין באתר, אבל עוד יהיה.. www.migrash.org אויל בעתיד אני אוסיף משחק פלאש קטן לאתר זה שאני אפתח
ומה חדש אצלכם, יש משחקים חדשים שפיתחתם?

ahillel

New member
זה OFF רציני

הוא נראה טוב לעין. מה המטרה שלו? קראתי את MISSIONS, אבל בכנות, לא הצלחתי להבין.

Fantasy WRC

New member
עדין אי אפשר להבין הרבה מזה :)

אני מחכה לטקסטים שיעבירו לי לדפים ריקים כמו ABOUT ואז יהיה אפשר להבין יותר יש מין קהילה פרטית לאומנות ויהודות שמקושרים לסוכנות יהודית - מטרה היא לתת לאנשים שמעוניינים לבטא את יהודות דרך אומנות מיועדים בדרך כלל לדוברי רוסית, אבל יש יוצאים מן הכלל.. אנשים שהקימו את קהילה זו שמתקיימת מתרומות, הם מדריכים מטעם סוכנות בשליחיות למדינות מזרח אירופה כמו לטביה, רוסיה, אוקרינה במחנות יהודיים לילדים, נוער וסטודנטים.. האתר הוא מין גישור בין קבוצות כאלה של מדריכים העובדים בסוכנות היהודית בארצות שונות (נפגשים לסמינר בארץ פעם או פעמיים לצורך תיאום ועידכון במה שנעשה בסוכנות שלהם) אני לא מקושר לזה, חברה שלי עובדת בזה :) ואני בונה להם אתר ... אם יש שאלות, אסמח לנסות לענות :)

Yotam Noy

New member
אולי זה רק אצלי,

אבל הטקסט בכותרת של האתר, זה עם רקע כחול שהוא גם בעברית וגם באנגלית - נראה רע מאוד. מפוקסל כזה. זה רק אצלי? חוץ מזה, הכותרת הדפדפן עצמו (כלומר, על הTAB של פיירפוס) אומרת MIGRAH. זה אמור להיות MIGRASH?

Fantasy WRC

New member
צודק, חסר אות.. תודה ../images/Emo13.gif

בקשר לכותרת בלבן, אני לא רואה את מפוסל, אבל מה שכן, זה 2 שכבות, אני צריך לעלות את שכבה העליונה פיקסל אחד למעלה ואז יהיה בסדר..

למעלה