הלן - מישהי מכירה ????

belly d

New member
הלן - מישהי מכירה ????

יש כאן משיהי שלומדת אצלה ?? ויכולה לספר ??? שמעתי שהיא מלמדת באיזור ר"ג גבעתיים, ואני חושבת להצטרף ללמוד אצלה בכפר המכביה

·Samra·

New member
מקסימה

בנוסף לזה שהיא רקדנית בחסד עליון היא מורה מדהימה שפשוט כיף ללמוד אצלה, עם אישיות כובשת וסגנון משגע. בשיעורי המתחילות היא מסבירה מעולה. אני לומדת איתה כבר שנתיים ומבסוטה מכל רגע. סמרה

nofar c

New member
מ-ד-ה-י-מ-ה!!

היי מתוקה! אני לומדת אצל הלן כבר כמעט שלוש שנים והיא מורה מדהימה...עברתי הרבה מורות והיא אחת שפשוט יוצאת מן הכלל..גם איך שהיא מלמדת והכל...התחלתי איתה במתקדמים והמשכתי איתה במתקדמות ועכשיו אני לומדת פרטי אצלה והיא חבל על הזמן...גם בכפר המכביה אני רוקדת איתה.. תצטרפי אלייה...את לא תצטערי!

belly d

New member
לנופר ../images/Emo24.gif

היי תודה על התגובה !!! ספרי עוד קצת ..... וגם על עצמך...קראתי כאן שאת בת 17...וכבר מופיעה !!!!! סחטיין עליך !!!! חזקי ואימצי !!!!

nofar c

New member
היי!../images/Emo140.gif

מה נשמע??? אז כמו שאמרתי אני רוקדת כבר מגיל 7 בערך..ואני ממש אוהבת את הריקודי בטן..זה חלק בלתי נפרד מהחיים שלי..ובאמת לפני 3 שנים התחלתי להופיע ואני מכורה לזה ממש.. סיפרתי לך על הלן, כי היא באמת מורה מספר 1.ובאמת בזכותה התחלתי להופיע ..היא מארגנת כל מיני ערבי המזרח וזה ממש כיף ואני מופיעה אצלה..וזה נתן לי פוש להופעות אחרות... תספרי לי אם החלטת להרשם לכפר..אם כן אני אפשגוש אותך שם! שיהיה בהצלחה מתוקה!!!

למעלה