הלן בנות מהממות מה קורה יופי של פרקים ואני מזה מפרגנת...אל!פ!ת!
ע ענת המלכה של הפורום New member 21/2/04 #4 תגידי... ../images/Emo140.gif יכול להיות שקראת סדרה אחרת בטעות?
ש שלקע New member 21/2/04 #5 תגידי, יכול להיות שאין לך שכל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא רגע זה לא יכול להיות.. באמת אין לך שכל (הודעה לענת או בשם אחר-פרה) נ.ב- בנות, אולי כדאי שנקרא לה בשם אחר הרי פרה היא חיה כ"כ חמודה נ.ב2- אם היא כזאתי מנייאקית, למה אתן לא מעיפות אותה והיא מסומנת באדום ומה היא עושה בגלריה
תגידי, יכול להיות שאין לך שכל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif לא רגע זה לא יכול להיות.. באמת אין לך שכל (הודעה לענת או בשם אחר-פרה) נ.ב- בנות, אולי כדאי שנקרא לה בשם אחר הרי פרה היא חיה כ"כ חמודה נ.ב2- אם היא כזאתי מנייאקית, למה אתן לא מעיפות אותה והיא מסומנת באדום ומה היא עושה בגלריה
S shooshoo2 New member 21/2/04 #6 רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תנו לי להבין משהו... על מה אתם רבות בכלל לינקין פארק שולטים !
רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תנו לי להבין משהו... על מה אתם רבות בכלל לינקין פארק שולטים !
P p r u d e n s New member 22/2/04 #7 היי!../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| מכושפות רולז? ושאנן דוהרטי? פני אליי במסנג'ר, אנחנו יכולות להסתדר מעולה [email protected]
היי!../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי| מכושפות רולז? ושאנן דוהרטי? פני אליי במסנג'ר, אנחנו יכולות להסתדר מעולה [email protected]