אני רק שאלה44
New member
הלם
הבוקר הלכתי בפעם המי יודע כמה למעקב זקיקים. מעקב שהיה אמור להיות האחרון לפני הטיפול.
בערך בכל בדיקה ישנו רופא אחר, לעתים אני מגיעה לאותו אחד.
הבוקר נפלתי על רופאה שעוד לא בדקה אותי. לא התרגשתי... לא חדש.
אני כבר מכירה את הנוהל, מתקתקת עניינים, רק רוצה להיות אחרי ולשמוע תוצאות.
נכנסתי אליה, בקושי הסתכלה עליי.
כשהיא בדקה אותי, ספרתי 2 שניות. פאקינג 2 שניות. הוציאה נתונים מזוייפים וחפיפניקים מהפה, והלכה.
כשכל בדיקה אצל הרופאים האחרים אורכת מינימום 1-2 דקות, לא ידעתי איך לעכל את מה שקרה באותו הרגע.
יצאתי מהמרפאה בוכה, בשוק, לא מאמינה שזה הטיפול שקיבלתי. לא מאמינה שזה התוצאות שהועברו לרופא המטפל שלי.
כמובן שהטלפון שקיבלתי אחרי כמה שעות בישר לי שלא נוכל להמשיך בגלל החג, ומה שחשבתי שנטפל בראשון כבר לא יקרה.
כל הכדורים שלקחתי בשבועות האחרונים... הכל לחינם?! בגללה?!
ניסיתי לומר על הרופאה, אבל זה כבר לא עזר, כבר סוף היום, אין מה לעשות.
לא היה לי כוח להתווכח, עד עכשיו אני בוכה בגלל הרופאה הכלבה הזאת... לא מאמינה שלא נלחמתי כשעוד הייתי במרפאה.
הבוקר הלכתי בפעם המי יודע כמה למעקב זקיקים. מעקב שהיה אמור להיות האחרון לפני הטיפול.
בערך בכל בדיקה ישנו רופא אחר, לעתים אני מגיעה לאותו אחד.
הבוקר נפלתי על רופאה שעוד לא בדקה אותי. לא התרגשתי... לא חדש.
אני כבר מכירה את הנוהל, מתקתקת עניינים, רק רוצה להיות אחרי ולשמוע תוצאות.
נכנסתי אליה, בקושי הסתכלה עליי.
כשהיא בדקה אותי, ספרתי 2 שניות. פאקינג 2 שניות. הוציאה נתונים מזוייפים וחפיפניקים מהפה, והלכה.
כשכל בדיקה אצל הרופאים האחרים אורכת מינימום 1-2 דקות, לא ידעתי איך לעכל את מה שקרה באותו הרגע.
יצאתי מהמרפאה בוכה, בשוק, לא מאמינה שזה הטיפול שקיבלתי. לא מאמינה שזה התוצאות שהועברו לרופא המטפל שלי.
כמובן שהטלפון שקיבלתי אחרי כמה שעות בישר לי שלא נוכל להמשיך בגלל החג, ומה שחשבתי שנטפל בראשון כבר לא יקרה.
כל הכדורים שלקחתי בשבועות האחרונים... הכל לחינם?! בגללה?!
ניסיתי לומר על הרופאה, אבל זה כבר לא עזר, כבר סוף היום, אין מה לעשות.
לא היה לי כוח להתווכח, עד עכשיו אני בוכה בגלל הרופאה הכלבה הזאת... לא מאמינה שלא נלחמתי כשעוד הייתי במרפאה.