הלם קרב

אנייס

New member
הלם קרב

אני מעוננינת לדעת לגבי משהו שסובל מ"הלם קרב" איך ניתן ברפואה משלימה לעזור לו. תודה.

yoelnd

New member
הלם

שלום! בעיקרון אפשר לסייע קצת באיכות החיים ובמקרים נדירים ובעבודה איננסיבית וקשה לשחרר - למי יש אומץ? עבודה בקינסיולוגיה, ופרחי באך הומאופטיה ותמיכה במגע יכולים לבוא בחשבון כמה זמן המקרה? ככל שעובר יותר זמן - שהייה במצב ארוכה יותר הפיתרון קשה יותר. אין להוריד תרופות פסיכו ויש לתת תוספי מזון אך יש לדעת את האינטרקציות בניהם. בהצלחה!

אסתי123

New member
הלם קרב

טיפול קינסיולוגי מנטרל ,משחרר טראומות. באבחן ןמתאים פירחי באך. יכול לעזור.

מסכימה עם כולם

בהלם קרב הנפגעת העיקרית הינה הSHEN נפש האדם והשלכות פגיעה זו הינה נפשית ופיזית לכן הטיפול צריך להיות על 2 המישורים האלו . ישנם מגוון רחב של טיפולים שבאים בחשבון וצריך לראות מה מתאים למטופל , אני בכ"א הייתי משלבת טיפול של מגע בכל מצב. הרבה בריאות יעל

תשובה לטיפול ב " הלם קרב"

ישנו טיפול שנקרא "פאלם תרפי" זוהי שיטת טיפול שלימד אותה ד"ר משה צוואנג מארה"ב. טיפול זה נעשה ע"י שחותכים קווים מסויימים בכף יד, למה? מכיין ש היד היא מבחינה ייצוגית הכי קרובה למוח. ודרך היד אני בעצם מוצאים את אותה תראומה מאותו אדם... הוא אמנם יזכור את הארוע אך יותר לא יופיעו לו אותם תסמינים שהופיעו לו עד אתה מה שאנו עושים בעצם - אנו מעלים את הבעיה ומוחקים אותה!!! זוהי שיטת טיפול מדהימה!! ושווה לנסות אני מטפלת בשיטה זו ויש לי רשימה של מטפלים בכל הארץ.. מי שירצה יוכל ללוח לי הודעה פה , או באי מייל ואני אשמח לחזור אליו הרבה בריאות אורה.

למעלה