הלם מוחלט

yuvi20

New member
הלם מוחלט

העיסקה הראשונה ....העיסקה הראשונה הכניסה אותי להלם מוחלט,יורו מול הדולר בעיסקה שכל פיפס שווה 3$ השעה היתה 15.30 תוך 3 דקות עשיתי 150 פיפסים שהם 450$ ברוטו,הייתי בשוק .הדולר בזמנו היה בערכים כמעט כמו היום אפילו קצת יותר,חברים להרוויח כ2000 שח תוך 3 דקות!!!! כמו שאמרתי שוק גמור,האנדרנלין זרם בגוף בצורה מטורפת,באותו היום סגרתי את המחשב,לקחתי את האשה והילדים והלכנו למסעדה טובה. באתו שבוע הרווחתי בעוד 4 עיסקאות כ3000שח סך הכל 5000 שח ניראה ורוד לחלוטין. אוי אוי אוי כמה אני מצטער על אותו שבוע..... כל מי שנמצא בעולם השחור הזה,מכיר את ההרגשה של 20.00 בערב ביום ראשון כל הגוף מקבל ויברציות מיוחדות לפני המסחר,האנדרנלין,המתח,הרגליים הקופצות וכו'.אותו הלילה של יום ראשון היה כנראה שחור אפילו שחור מאוד אתה כבר חושב שאתה איזה עשיר גדול שמבין מה הולך בעולם מה יקרה וכו',ונכנסתי לעיסקה של הלירה מול הדולר בעיסקה שכל פיפס שווה 8$,השעה של העיסקה היתה בערך ב1.00 לפנות בוקר,והנה העיסקה רצה לטובתי(אני אכתוב מעכשיו בכסף כדי להמחיש את ההרגשה)מורווח כבר 1000שח יפה לא,והופ כמו רכבת הרים בתוך דקות אני כבר מופסד 2000שח....והשעות חולפות ואני בשקט מורט עצבים כדי לא להעיר אף אחד מדיירי ביתי,עד הבוקר ההפסד הלך והמשיך,כל הבית התעורר ואני תירצתי לאישתי "קמתי מוקדם הבוקר" אני לא מרגיש טוב כנראה לא אלך לעבודה היום.אותו היום נשארתי בבית ,בשעה 11.30 לאחר נתון טוב באנגליה נסגרה העיסקה בהפסד של 5500שח. לא הבנתי לאיזה בור נפלתי המשך יבוא

forex man

New member
אם אתה סוחר ותיק

אתה אמור לדעת שלא סוחרים ביום ראשון בלילה אלא מחכים לשני בבוקר אחרי שהשוק כבר "התעורר"

אין דבר כזה "סוחר ותיק" בפורקס, יש מהמר עם

כיסים עמוקים שלא גמר להפסיד את הכסף שלו. (מניח שגם אתה בקטגוריה אלא אם אתה פשוט עובד בתעשיה, שזה לא הרבה פחות גרוע).

forex man

New member
תקרא לזה איך שבא לך...

הכוונה הייתה שכל סוחר מתחיל שעובר קורס בסיסי (או קרא כתבות בנושא) אמור לדעת שביום ראשון בלילה בתחילת המסחר לא נכנסים לשום עיסקה. ואני לא מאמין שיש אנשים עם "כיסים עמוקים" שיפסידו בלי סוף אלא אם יש להם עץ שמצמיח כסף. ולא אני לא עובד בתעשיה. מעניין יהיה לשמוע את המשך הסיפור...

אין הבדל בין מסחר בראשון בלילה לבין שלישי

בבוקר מרגע שעסקינן בהימור אז לא המחזורים ולא שום פרמטר אחר רלוונטיים אלא רק התוחלת שהיא שלילית קטנה לכל הימור בודד ושלילית עמוקה לסדרת הימורים. זה לא משנה באיזה יום בשבוע מתחילים להמר.

זה מהי שאני יודע

אבל אני תמיד שמח בשביל אנשים שמצליחים להשלות את עצמם שהם סוחרים במט"ח ולא מהמרים בפורקס. אני רק מקווה שאתהלא מגדל משפחה שתלויה בך אלא רווק צעיר שיכול להרשות לעצמו לעשות שטויות עם הכסף שלו.

forex man

New member
ושוב זה מה שאתה חושב

ואני ממש לא מתכוון להכנס איתך לויכוח או להכנס לחיים הפרטיים שלי או לכיס שלי

yuvi20

New member
המשך הסיפור לא טוב

והוא יקח הרבה זמן, מקוצר זמן(חלקו כדי להחזיר חובות מהשקר הזה)

yuvi20

New member
לא קראת את ההתחלה

זאת תחילת דרכי במטח והיא היתה לפני שנים

forex man

New member
אבל עדיין

אחד החוקים הבסיסיים והראשונים בפורקס זה שאסור להכנס בתחילת המסחר... בכל מקרה ליבי איתך על הפסדייך

אחד החוקיים הבסיסיים בקזינו פורקס

זה שאסור בכלל להתקרב אליו, כי הוודאות להפסדים כספיים היא כמעט מוחלטת. אין כמעט אנשים שמרוויחים כסף באופן סיסטמי (פחות מ-3% וגם זה בספק). סליחה, יש כמה וזה בעיקר הבעלים של בתי הקזינו הללו. בפורקס בשונה משוק המניות, האג"ח ואפילו חוזים עתידיים על סחורות, ריביות וכו', אין מגמה ארוכת טווח. כלומר אם תבחן את התנהגות היורו-דולר או דולר-שקל לאורך שנים לא ניתן להגיד שלטווח ארוך הדולר עולה לבסוף (או יורד). יש בפורקס אינספור גורמים שפועלים בכיוונים שונים ואין בו שום יתרון מידע משמעותי של שחקן אחד "מקצועי" על כל שחקן מתחיל אחר.

beginners luck אצל המהמרים בפורקס

היא התופעה המסוכנת ביותר שיש. כשלאדם יש 2-3 הצלחות בתחום הזה, הוא מהר מאוד נדלק וחושב שהוא פיצח את הקוד הגנטי של עולם המט"ח, ואז - אללה יסתור, מתחילה הדרך לגיהינום פיננסי ומשפחתי.

למעלה