הלל סלובק

הלל סלובק

שלום לכווווווווולם!!! טוב...אז ככה...האמת רשמתי בפורום הזה רק הודעה או שתיים מאז שכביכול הצטרפתי (למרות שקראתי הודעות פה ושם)... זה בגלל שלא היו לי את כל הדיסקים של רד הוט שרובכם דיברתם עליהם...אז התחילו חיפושיי אחר שאר הדיסקים של הפפרז...והפלא ופלא...אף אחד מהם לא נמצא
לאחרונה טסתי לגרמניה...ובחנות דיסקים נידחת מצאתי את כל הדיסקים המבוקשים. כמובן שקניתי אותם מייד מבלי להסס. כאשר שמעתי אותם התחלתי לעיין גם בחוברות המצורפות וגיליתי שבהתחלה היה לרד הוט גיטריסט בשם הלל סלובק (יהודי?!) אך הוא מת מסיבות לא מוזכרות ושהדיסק "MOTHER'S MILK" מוקדש לזיכרו. אשמח אם אחד מחברי הפורום (או יותר...
) ייתן לי את הביוגרפיה של הלל והכי חשוב- את הסיבה למותו. תודה מראש!

DAN1EL

New member
../images/Emo26.gif

הלל סלובק היה יהודי ישראלי, נולד בקריות אם אני לא טועה. הוא מת ממנת יתר של הרואין. אני נותן לך קישור לקישורים של הפורום.

DAN1EL

New member
ובקשר לאלבומים של הפפרז

אני דווקא מצאתי אותם בארץ די בקלות. יש אותם כמעט בכל חנות, וכיום כמעט כל החנויות מחזיקות לפחות את ארבעת האלבומים האחרונים והאוסף.

קודם כל ../images/Emo51.gif

דבר שני...אני גרה באיזור נידח בצפון ושם יש את ארבעת הדיסקים הראשונים והאוסף שהם בדיוק הדיסקים שהיו לי ולא חיפשתי. אני רציתי את הדיסקים הראשונים שלהם עד מות'רס מילק...ובחו"ל גם בקושי מצאתי ומה שמצאתי היה מהדורה מיוחדת ומוגבלת של דיסקים עם שירי בונוס שהופקו ב-2003

אכן...

יהודי ואף ישראלי! הוא מת ממנת יתר אם אני לא טועה.. יהי זכרו ברוך....

למעלה