הלל ל-HMV

טל791

New member
הלל ל-HMV

רוצה להודיע שבעודי מטיילת ברחוב יאנג בטורונטו נכנסתי לחנות המדוברת (HMV) ומצאתי מדף שלם של מונטי פייטון בדי.וי.די כולל אוסף של דיסקים שכל אחד מהמשתתפים בחר את הקטעים האהובים עליו. שלא נדבר על כמות הדיסקים של שירי מונטי פייטון שהיו שם במחירי רצפה. יש להם אתר אינטרנט והם שולחים לכל העולם. הדיסק שקניתי (בפחות מ50 ש"ח) מכיל 25 שירים מרוב מערכונים שלהם והוא נקרא מונטי פייטון שרים. מיותר לציין שאני מחכה כעת למשכורת הקרובה על מנת לרכוש את כל ה"קרקס המעופף" בחבילה אחת! רק רציתי לשתף עם אוהבי מונטי פייטון- לצערי בקנדה עוד לא מצאתי שותפים לאהבה. כשיילתי באנגליה לעומת זאת- או אנגליה, זה כמו להגיע הביתה.....תמיד היה מי שיזכיר לי שאנחנו חיים על כדור שמתפתח.... שאף אחד לא מפחד מהאינקוויזיציה הספרדית..... שלא ככדאי לעצבן ערבי, ישראלי, סורי וכו' וכו' וכו'.

Skyller

New member
איזה יופי!

שמעתי על האוסף שכל אחד מהפייטונים בחר את המערכונים האהובים עליו. איזה כיף לך... אגב, מדברים על השירים (יש את Monty Python Sings גם בישראל, ראיתי את זה)- בינתיים עוד לא ראיתי את כל הסדרה אבל אני באמצע העונה האחרונה, ובינתיים השיר היחיד שאני זוכרת ששמעתי שם היה There is nothing quite as wonderful as money (אני יודעת שלא קוראים לזה ככה, אבל זו השורה שם...). נגיד, שמעתי הרבה על אל תתחצף לערבי, אריק החצי-דבורה וכ'ו, אבל אף פעם לא שמעתי אותם בסדרה. מישהו יודע באילו פרקים השירים מופיעים?

dafnaleh

New member
אל תתחצף לערבי

לא נראה לי שזה מופיע בסדרה, זה קטע מההופעה בהוליווד.

למעלה