הללויה!!!!

יוסי®

New member
לא האמנתי בהתחלה, עד בדקתי בעצמי,

וזה באמת נכון......
וזה לא ששיקאגו לא גרועים - הם מאוד גרועים, אבל קורה שיש להם ניצחון פה, ניצחון שם..... גם פאנאתנייקוס הפסידה השנה ביורוליג לקבוצה הרבה הרבה הרבה פחות טובה ממנה.... הפסדים כאלה קורים, מה לעשות.......

roy marom

New member
שיקאגו גרועים, על זה אין ויכוח....

רק מה? גם ללייקרס יש נפילות, בעיקר שמדובר במשחק בו שאק עצבני חוטף ומחטיף. משחק אחד מתוך עשרה הלייקרס יפלו מול הנמושות, כמו שמכבי פעמיים שלוש בעונה נופלת מול נמושות הליגה אצלינו.

קיר קמט

New member
אתם לא מבינים כלום

אחריי התבוסה המשפילה למינסוטה , הלייקרס נכנסו להלם , כל כך קשה עד כדי כך שגם שיקגו מנצחים אותם.

קיר קמט

New member
טוב , לקח להם משחק אחד לצאת מההלם..

והיום לפנות בוקר הם חזרו לעצמם והביסו את ממפיס , בלי שאקיל המורחק..... קובי קלע יותר מדי.

liran b

New member
יותר מידי????????

אם זה יותר מידי מה לא? :)) 56 נק של הקובי..... בלי שאק...בערך אותה תפוקה של שניהם ביחד :) יאלללה אלל איי........ תגידו אם שאק היה פוגע באגרוף שלו... הוא היה יכול להיות מורחק?? לגמרי מהליגה???

יוסי®

New member
אם שאק היה פוגע עם אגרופו, אז

בראד מילר שאליו כוון האגרוף לא היה מורחק גם הוא, אלא היתה נערכת לו לוויה...... וברצינות - לפחות לפי מה שנכתב בעיתונות, אם שאק היה פוגע בו עם אגרופו אז היה סיכוי די גדול שהוא היה מורחק לצמיתות. ותאמת, אני לא מקבל את מעשהו של שאק, אבל בהחלט יכול להבין מאיפה הזעם שלו צץ.

יוסי®

New member
בטלוויזיה גם לי לא יצא לראות את זה

....יצא לי רק לראות תמונה בעיתון ולקרוא על זה......

האמנם ?

שימו לב שמאז שביל קרטרייט מונה למאמן שיקגו השתפרו פלאים ואפילו עושים קולות של קבוצה .מרסר מתחיל לתפוס מנהיגות ,ונדמה לי שהם לא ספגו תבוסות מאז החלפת המאמנים, ויותר מזה - ניצחו 4-5 משחקים בצורה נאה. אז נכון שהם יעלו מקסימום 2-3 מקומות בתסריט האופטימי , אבל יחסית לקבוצה שב-3 שנים שקדמו ניצחה בקושי 50 משחקים ב-י-ח-ד זה גם משהו

הרוקיז של שיקאגו הם סיפור עצוב

אף אחד מהרוקיז של שיקאגו לא נבחר להשתתף במשחק הרוקיז סופמורס השנה אף על פי שיש לנו גם את הבחירה השנייה וגם את הרביעית. טוב לדעת שג´רי קראוז יודע לבחור שחקנים.

למעלה