הללויה יאללה, עוד שני גולים ואנחנו במקום ה-1
פ פרנק ב פרקר New member 20/1/03 #2 איזה באסה!!!../images/Emo60.gif רק 1-0 בסיום ערן לוי תתחיל למסור!! ולאוהדים שמקללים את שום שילכו לעזעזל
איזה באסה!!!../images/Emo60.gif רק 1-0 בסיום ערן לוי תתחיל למסור!! ולאוהדים שמקללים את שום שילכו לעזעזל
פ פורצה חיפה New member 20/1/03 #3 מה קרה לחיפה?!!! הניצחון לא מרגיע אף אוהד של חיפה!!! מה קרה לרוסו? מה זאת ההחטאה הזאת?!!!! תתעוררוווווווווווווו
מה קרה לחיפה?!!! הניצחון לא מרגיע אף אוהד של חיפה!!! מה קרה לרוסו? מה זאת ההחטאה הזאת?!!!! תתעוררוווווווווווווו
ב בהביבו New member 21/1/03 #6 ../images/Emo26.gif אני אומר שלא צריך להאשים עד כדיי כך את האוהדים שצעקו לשום בגלל שהאוהדים מתוסכלים ובצדק. אני לא צריך לפרט מדוע! ™
../images/Emo26.gif אני אומר שלא צריך להאשים עד כדיי כך את האוהדים שצעקו לשום בגלל שהאוהדים מתוסכלים ובצדק. אני לא צריך לפרט מדוע! ™
ב בהביבו New member 21/1/03 #7 ועוד משהו אני לא מצדיק אותם.. ברור שלא צריך לומר כאלו דברים אבל, תבינו את הבודדים שאמרו את זה..
T the predator New member 21/1/03 #8 תלוי מה הם אמרו אם זו סתם קללה עוד אפשר איכשהו להבין, בלהט המשחק הם נסחפו. אבל אם שום אומר את האמת והם נכנסו לקטע הבריאותי זה כבר רוע וגועל נפש.
תלוי מה הם אמרו אם זו סתם קללה עוד אפשר איכשהו להבין, בלהט המשחק הם נסחפו. אבל אם שום אומר את האמת והם נכנסו לקטע הבריאותי זה כבר רוע וגועל נפש.
פ פלאפון ירוק 2 New member 21/1/03 #9 זה מוצדק מה שאותו אוהד אמר ../images/Emo35.gif אותו אוהד איכל לו שיקבל סרטן ושלא יבריא ועוד דברים שאני לאדם הכי שנוא עליי לא הייתי מאחל
זה מוצדק מה שאותו אוהד אמר ../images/Emo35.gif אותו אוהד איכל לו שיקבל סרטן ושלא יבריא ועוד דברים שאני לאדם הכי שנוא עליי לא הייתי מאחל
פ פרנק ב פרקר New member 21/1/03 #10 לפי דעתי אוהדים כמהו../images/Emo60.gif צריכים להרחיק מהמגרש ל10 שנים!!! כדי שלא יקלקלו את שמם של האוהדים הבאמת טובים של מכבי חיפה
לפי דעתי אוהדים כמהו../images/Emo60.gif צריכים להרחיק מהמגרש ל10 שנים!!! כדי שלא יקלקלו את שמם של האוהדים הבאמת טובים של מכבי חיפה
ב בהביבו New member 21/1/03 #11 לאאאא.... לא יעתי שנאמרו כאלו דברים! אני היתכוונתי ל "תיתפטר".. אם נאמרו כאלו דברים אז זו ממש בושה וכלימה ™
לאאאא.... לא יעתי שנאמרו כאלו דברים! אני היתכוונתי ל "תיתפטר".. אם נאמרו כאלו דברים אז זו ממש בושה וכלימה ™