הללויה!!!

DannielR

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

לא חסרים בורים שלא מוכנים להכניס לבתים שלהם כלבים/ילדים/נכים. יותר טוב לנו לא לגור בבתים שלהם.

WTR

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

לפי מה שידוע לי, בקרוון הצואה והשתן מתאספים בתוך מיכל שצריך לרוקן מדי פעם.. כמו בשירותים ניידים
אני לא בטוחה סתם שמעתי את זה איפשהו כששקלתי לגור בקרוון.. אבל זה משהו לבדוק לדעתי, אלא אם כן זה לא מטריד אותך הייתי גם בודקת את נושא האבטחה באזור.. לדעתי קצת מפחיד לגור בקרוון.. שיהיה בהצלחה

tally3000

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif רמות מאיר???

אז שנאפס,קאיה ושי שכנים של מונה המתוקה? גם אנחנו כאן בקרוואן, לא ממש מרווח, וחצר לא ממש מתוחמת (היתה,עד שהכלב של השכנים החליט שהוא מעדיף את החצר שלי והוא יכנס לכאן ויהי מה!) מזל טוב על מעבר הדירה. מצפה לראות אתכן כאן ממש בקרוב

ליצולה

New member
../images/Emo6.gif

חבל שאין אייקון של יש!!! יש!!! יש!!! בדיוק חשבתי על זה שאמרת לי שאת גרה במושב באזור ותהיתי איזה אזור. אני כבר מתחילה לתכנן את הטיולים המשותפים!!!!!

סליחה לך גברת שלי

מה עם דודה והילדים?? מונה, כנראה שהמפגש עם המאפיה הירושלמית יתרחש ויהי מה! (אני גם בקטע של יהי מה) ושכל אחד ילך לבית שלו!!!!!

tally3000

New member
מונה מצטרפת ללהקת רמות מאיר

איזה כיף! גילגולית, יוצי, רונצ'ו, שנאפו , קאיולי, שייבה ו....מונה! רעותה, את מוזמנת בשישי - המנגל כבר מוכן.
וליצולה - תודיעי לי כשאת באיזור..

ליצולה

New member
קחי שבועיים מעכשיו

ואת יכולה להתחיל לנפנף וגברת רעות, אם לא יהיה מפגש בירושלים, יהיה ברמות מאיר!! ויהיו הרבה כאלו!!!

למעלה