הללויה לעולם

taz512

New member
בגלל זה את יכולה לראות

שאת ההודעה שפתחה את השרשור הזה שמתי בשעה 15:56 איך שנגמר הפרק ואני הייתי באופוריה. למרות שכבר ראיתי את הפרק הזה, עדיין לראות את ריילי עוזב זה תמיד רגע מאושר. מעכשיו תדעי מתישבים מול הטלויזיה ב14:30 רואים חברים, מיד אחרי זה באפי ומיד אחרי באפי אנג´ל. ככה ממלאים שעתיים וחצי של סטאר וורלד. ושמחתי לעזור, בשביל זה אני כאן. טאז השד והעזרה

drunk cupid

New member
אני הלכתי לישון ב- 6 וחצי בבוקר..

ויש גם שידור חוזר של באפי ב-6 בבוקר ביום שישי... אם מישהו ער בשעה כזאת (חוץ ממני... מלכת השיעמום...)

Ronron21

New member
ברוך שפטרנו מריילי!!!

וזה לא ששנאתי אותו כל הזמן.... דווקא די חיבבתי אותו בהתחלה. אבל הוא נהייה כזה מעצבן!!! וכשהוא נסע... היה לי חיוך על הפנים
האמת שנראה לי שבקטע שהוא חיכה לבאפי שתגיע, נראה לי שהוא דווקא קיווה שהיא לא תגיע, כי אחר כך כשהוא היה על המסוק והיא צעקה לו, הוא אפילו לא הסתובב לראות.... זה היה נראה כאילו בכוונה... בכל מקרה עכשיו כשריילי איננו נשאר ספייק!!!!!!!!!!!! איזה יופי!!! סוף מצויין לפרק מצויין!! אהבתי.....

resputin

New member
לא נכון,^^

בקשר למה שאמרת על ריילי <"האמת שנראה לי שבקטע שהוא חיכה לבאפי שתגיע, נראה לי שהוא דווקא קיווה שהיא לא תגיע, כי אחר כך כשהוא היה על המסוק והיא צעקה לו, הוא אפילו לא הסתובב לראות....">. ג´וס דאג שיצלמו אותו מחכה, הרי בקלות יכלו להראות אותו מתכונן או עסוק -יש לזה כוונה. הכוונה היא <כאן אני רואה איפה תקשורת מעשית עוזר לי..>, לדעתי לפחות, זה להראות שהוא חושב\יודע שיש לבאפי תלות בו. וזבעצם מה שהיא אמרה, שהוא תלוי בה, זה לא נכון ואפילו ההפך.

~*~gaL

New member
אני פשוט...

מאוהבת בכל האנשים בפורום הזה! ועכשיו תורי.. אייייייייייןןןןןןןןןןןןן יותרררררררר ריייילייייייייייי! אייייייןןןןן!! אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייןןןן!!!!!
*מקפצת באושר* וראו יחסית הרבה את ספייק! הא!!! איזה אושרררר!! אני חייבת להרגע..

taz512

New member
אני אומר את זה.

כי אני לא סובל את ריילי בצורה חולנית. ואני מאושר שהוא אף לכל הרוחות. זה יום מאושר לסדרה של באפי. טאז השד והשנאה

drunk cupid

New member
כן...

גם שונאת אותו (ובגדול...)... בשבילי הוא כמו עכברוש קטן(או יתוש) שאפשר למחוץ...

למעלה