הללויה לעולם

taz512

New member
הללויה לעולם

אין יותר ריילי, אין יותר ריילי, אין יותר ריילי. סוף סוף נפטרנו מהאידיוט, ועל זה אפשר לומר רק, ברוך שפטרנו מעונשו של זה. ויפה שעה אחת קודם. וכלם לצעוק חזק איתי, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק, ספייק. מספיק ודי. נפטרנו מספייק רק בשביל זה היה שווה לראות את הפרק הזה:) טאז השד המאושר

star lili

New member
אתה מתכוון נפטרנו מריילי

כמובן!! wooo hooo!
ושבוע הבא יש פרק שלא ראיתי! woo hoo וחצי ועכשיו יש אנג´ל אז אני אתחפף

Darth Rosenberg

New member
חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

איזה קטע איתך טאז השד וההתלהבות... ומה יש לכולכם נגד ריילי הכפרה (שאמנם נהיה קצת מעיק לקראת הסוף אבל בכל זאת...)? הייתכן שאני היחיד שמחבב אותו? וחוצמזה...
עונה 6 בהמשך... ס פ ו י ל ר 6 6 6 עוד לא נפטרתם ממנו סופית כי הרי הוא עוד ישוב הוא עוד ישוב... עונה 6 פרק 15 - As You Were !!! שובי שובי שובי לים, שובי שובי שובי לשם... דארת´ רוזנברג שמתחיל לפקפק בעצמו...

taz512

New member
ידוע כבר |ספויילר| עונה שישית

אני מכיר את הפרק שהוא חוזר בעונה השישית (ראיתי את כל העונה) אבל למזלנו הוא מגיע רק לפרק אחד עם אשתו הכוסית (וואוו....) ואז נעלם מהר מאוד (ברוך שפטרנו) רק שלא יחזור בעונה השביעית. לא רוצה ריילי הוא מגעיל לי את החיים אני שונא בחורים כמו ריילי הם דביקים כאלה ומגעילים. רק ספייק לנצח!!!!!!!! טאז, השד האמיתי

Shades Of God

New member
לא גם אני די מחבבת אותו:)

הוא מסכן כזה.. אבל ברור שספייקי רולז יותר ממנו!!

taz512

New member
וואי איזה טעות

בטעות כתבתי נפטרנו מספייק, חס וחלילה חס ושלום, נפטרנו מריילי השיקוץ האפס המסכן והעלוב ויפב שעה אחת קודם. מספייק לעולם לא, ספייק לנצח נצחים (מילולית הוא ערפד
) טאז השד והטעויות

Black Cat

New member
לי אישית..

אין כלום נגד ריילי.. אני די מרחמת עליו ת´אמת. אבל הקטע שהוא תקע ת´יתד הזאת בלב של ספייק.. אררררררררררררררר אני עכשיו מתעבת את ריילי הבנזונה הזה !!!! חוצפן
בכל מקרה.. הקטע הזה בסוף שבאפי רצה בניסיון לעצור את ריילי מללכת.. ת´אמת זה די היה עצוב
אבל עדיין.. ברוך שפטרנו מריילי !!

sour girl

New member
הגיע הזמן באמת...

ובעיקרון זה היה אמור להיות נורא עצוב שהיא פתאום לא רוצה לתת לו ללכת ואז הוא עוזב וכאן אתם אמורים לעשות סניף אבל לא כי לא להרבה אנשים באמת היה אכפת אם הוא יעזוב או לא וככה נהרס הפרק שהיה אמור להיות עצוב ובסוף היה רק משעמם אבל עם סוף טוב.... פרק הבא יהיה מצחיק....עוד פרק חסר עלילה אבל מצחיק נורא.. **********************************************************************

Gilmore Fanatic

New member
הפרק של היום...

קודם כל, זאנדר- כזה חמוד
איך שהוא בא לאניה ואמר לה שהוא מאוהב בה
זה היה כל כך יפה
בקשר לבאפי-ריילי, אני לא יכולה להגיד שאני אוהבת את ריילי, כי אני לא. הוא נהיה מעצבן וקרצייתי. אבל אני מרחמת על באפי- אמא שלה עמדה למות, החבר שלה עוזב אותה והיא עוד צריכה לטפל באחותה הקטנה שהיא בכלל לא אחותה
נראה לי דיי בעייתי... וחוץ מזה, מה קרה לשיער של ווילו
ממש לא יפה לה ככה מתולתל. ואיפה הייתה טארה כל הפרק
ואיך זה שאף אחד מהם כבר לא לומד

drunk cupid

New member
למרות שהסוף היה קצת עצוב...

באמת היה קצת עצוב הסוף כרואים אותה רצה ואז היא לא מספיקה לתפוס אותו... אבל אני שמחה... בלונים מתעופפים לי בכל הראש
... ריילי עזב... ישששששששששששש עכשיו אני יכולה לשבת בנחת מול הטלוויזיה מבלי לראות את ריילי... Whoo-Hoo

Buffy1

New member
מסכימה

ריחמתי עליה אבל טוב שהיא לא תפסה אותו. הוא בטח היה אומר משהו שהיה פוגע בה

taz512

New member
מסטאר וורלד

כל העונה החמישית. טאז השד והתשובות

Shades Of God

New member
כן..אבל זה לא ב21:30?

ואתם יודעים מה יהיה בפרק לפני.. או שאני מתבלבלת וב-21:30 זה העונה השישית או משו..?

taz512

New member
יש בסטאר וורלד מספר שידורים

בכל יום חמישי יש שידור של פרק אחד שלוש פעמים. בשעה שלוש, בשעה שש וחצי ובשעה תשע וחצי. זה כל פעם אותו פרק. גם ביום ראשון ב10 בבוקר יש שידור חוזר של אותו פרק. זה לא עונה שישית ולא שום דבר אחר. כל הזמן אותו פרק. מקווה שהבנת. טאז השד וההסברים

Shades Of God

New member
הבנתי טאז -תודה!:)

העיקר עכשיו כל יום חמישי אני מחכה בטרוף שיגיע 21:30 ויש פרק לפני.. חח,נו מילא..

למעלה