הלכתי לצה"ל, נתראה! ביי
Y Young MC New member 12/11/06 #4 מתני! שיהיה המון בהצלחה ותהני מהשירות שלך! וכשרע לך תזכרי אל תשכחי שאת עדיין משתחררת לפני
T The Damned New member 13/11/06 #8 מתני../images/Emo10.gif מלאמלא בהצלחה! שתקבלי איזה תפקיד שבא לך, שתהיי באיזה מרחק שבא לך מהבית, ושתכירי מלא אנשים שווים!!! והכי חשוב - מי ייתן ותשרדי שירות צבאי ותשארי באותו המשקל.
מתני../images/Emo10.gif מלאמלא בהצלחה! שתקבלי איזה תפקיד שבא לך, שתהיי באיזה מרחק שבא לך מהבית, ושתכירי מלא אנשים שווים!!! והכי חשוב - מי ייתן ותשרדי שירות צבאי ותשארי באותו המשקל.
R R e A New member 13/11/06 #9 הו מתני!!! גיוס קל מאמי!! שיעבור מהר! והכי כיף שאפשר!! אולי תקבלי כרטיסים מוזלים לטדי לא יודע איך זה הולך שם...
הו מתני!!! גיוס קל מאמי!! שיעבור מהר! והכי כיף שאפשר!! אולי תקבלי כרטיסים מוזלים לטדי לא יודע איך זה הולך שם...
T The source of pain New member 13/11/06 #11 תודה לכולכם! ../images/Emo110.gif ניפגש בשישי... אני מקווה
א אגוזי20 New member 13/11/06 #13 בהצלחה ילדה!!../images/Emo13.gif! תזכרי שצבא זה חרטא ברטא ושהכל הצגות והכל יהיה טוב! אה ותילחמי כדי להשיג מה שאת רוצה#$@#@#$@#$%@
בהצלחה ילדה!!../images/Emo13.gif! תזכרי שצבא זה חרטא ברטא ושהכל הצגות והכל יהיה טוב! אה ותילחמי כדי להשיג מה שאת רוצה#$@#@#$@#$%@
T The source of pain New member 17/11/06 #18 השארתי את הכוס על השולחן../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif
S s h e e p i t New member 18/11/06 #19 ../images/Emo6.gif אני שלחתי את חברה שלי עם זה לסרס"פ להגיד לו שזה נגוע [היו שם חתיכות מהתיון]