הלכתי לאיבוד..

הלכתי לאיבוד..

הלכתי לאיבוד מכל האופציות שיש בעולם הזה של הניידים. בקיצור, זה מה שאני מחפש תקציב: עד 8k שימוש: אינטרנט ומוזיקה בעיקר. מפעם לפעם תוכנות כבדות. קווים אדומים: 3 שנים אחריות, 2 ג'יגה זיכרון פנימי (אופציה ל-4), מעבד חזק(אני לא מבין במעבדים, אבל אני מעוניין בהכי חזק שקיים בשוק). מסך: 14,15. כרטיס מסך: סביר, אין צורך למשחקים. למישהו יש המלצה? קצה חוט? כל דיעה תתקבל בברכה.

eliel11

New member
אבל

למה? למה לך מעבד הכי חזק ו4GB זיכרון? בשביל "אינטרנט ומוזיקה בעיקר. מפעם לפעם תוכנות כבדות." באיזה תוכנות מדובר? נייד בקונפיגורציה חזקה יעלה פי 2-3 מנייח עם אותה קונפיגורציה. לדעתי תנסה למקד את הצורך שלך מהנייד ואז יהיה יותר קל להמליץ לך על משהו ספציפי

שאלה טובה

אני צריך מחשב חזק כי אני לא מעוניין להחליף מחשב כל שנה, וגם בגלל שהוא יפעל רוב שעות היממה אם לא 24 שעות ביממה. בקשר לתוכנות, אימיול ואנטי וירוס רציני. זהו בגדול התוכנות הכבדות. אני צריך שהכל יפעל ביחד בו זמנית למשך שעות רבות.

eliel11

New member
טוב.

סתם שתדע, לא אימיול ולא שום אנטי וירוס נכנסים להגדרה של תוכנה כבדה. תוכנה כבדה זה עבודה בסביבת תיכנות למשל .net פריהנד פוטושופ וכו. מה שאומר: אתה יכול לקנות מחשב חיה לא נורמלית ב8000 שקל אבל אתה תשתמש ב10-20 אחוז מהיכולת שלו כשאתה במקסימום. לי זה לא נראה הגיוני במיוחד. נייד זה עסק יקר. בוא נשאל ככה, האם הניידות (משקל יעני) היא שיקול מרכזי? כי טם לא תוכל למתוא משהו הרבה יותר ממספק ב4-5K

לא.

לא, הניידות היא ממש עניין שולי מבחינתי. כל מה שלא ציינתי די שולי מבחינתי, כמובן שלא יהיה הכי גרוע, שיהיה ברמה סבירה.

eliel11

New member
טוב,הנה מפרט

שלדעתי יתאים. מעבד: T5600 אם זה מחשב לכמה שנים אז עדיף תמיכה ב64 ביט זיכרון: 1GB בציפ אחד. אם תרצה תוסיף עוד גיגה. מהירות זיכרון 533 או 667 לא באמת משנה דיסק קשיח: 80 ומעלה. כ.מסך: מובנה. לא משנה של מי (אינטל GMA בא עם רוב הניידים, יש גם שך nvidia ושל ATI אבל תיזהר שלא יעבדו עליך כאילו זה כרטיס עצמאי) אתה לא תצטרך יותר. כ.מסך מאד מייקר את המחשב ולא שווה את זה אם אין צורך. מסך: תלוי מה אתה מעדיף-רגיל או רחב. זה אומר 15 או 15.4 יותר קטן=יותר יקר תנסה להימנע מויסטה. לא כי היא כזאת נוראית (טוב היא כן) אלא בעיקר כי היא מזללת משאבים (בעיקר זיכרון)ובטרייה. המחשב שלי החזיק 2-2.5 עם ויסטה. קצת יותר משלוש עם XP ו3.5 עם לינוקס. לא MSI לא HAIR ושאר חרטות. ברגע שתיסגר על דגמים ספציפיים תעלה קישורים לכאן ומישהו בטח ייעץ לך בקשר למחשב בספציפי. אגב, זה יותר ממה שאתה צריך מבחינת מעבד. פשוט ההבדל במחיר כבר די זניח בין T5600 לcore solo שזה לדעתי שווה את ההשקעה.

Dorian2

New member
לאטיטוד

שלום לך, לדעתי מחשב נייד חזק היום , אני לפחות יודע עליו, זה סידרת ה LATITUDE החדשה של דל, הבנתי שהמחשבים האלה עשוי משגשוגת כזאת של מתכת ופלסטיק, משהו מתוחכם בקיצור, מחשב שעמיד מאד מבחינת מכות וכאלו, וגם לא מתחמם יכול לעבוד שעות על גבי שעות, ומבחינת מפרט, זה כבר אפשר להתאים למה שמתאים לך... תבדוק אולי תמצא משהו.. http://www.notebookclub.co.il/cat-Latitude+D630.htm

למעלה