הלכתי בעקבות גילי...

1Shir

New member
הלכתי בעקבות גילי...

וכתבתי גם אני משהו באנגלית :) טוב הסיפור שלי ממשיך את הפרק small potatoes, פרק שהסיום שלו הטריד אותי מאוד ונראה לי כמעט בלתי הגיוני, אז לכן המשכתי אותו... אם מישהו לא מכיר את הפרק, חובה להתעדכן בעלילת הפרק טרם קריאת הסיפור, אחרת לא מבינים כלום... תהנו! הערות, הארות, דיונים וקטילות תתקבלנה בברכה
תודה!

Gilliana

New member
טוב, למרות שאמרתי לך באופן אישי...

... הדברים ראויים להאמר גם, ואולי בעיקר - מעל במה זו. הסיפור נפלא! קולח, טבעי, אמין וחי. יכולתי ממש לראות את הסצינה קורמת עור וגידים לנגד עיני. נחמד לשמוע ש-"הלכת בעקבותי" ואני גם ארשה לעצמי לקחת קרדיט קטן בעניין מכיוון שאני מרגישה שקצת דרבנתי אותך לכתוב באנגלית, נכון?

1Shir

New member
תודה, ונכון ../images/Emo13.gif

אני שמחה שהסיפור אמין, מה שכמובן גורם לי לשאול את השאלה, אז איך זה שהם לא דיברו על זה בפרק??? זה בעיני אירוע יותר מדי משמעותי מכדי שהם יתנו לו לעבור ללא כל התייחסות!

Gilliana

New member
שאני אגיד שוב את מי יש לשאול? ../images/Emo13.gif

אבל ברצינות עכשיו - אני חושבת שאי אפשר היה להרשות שהם ידברו על כך, לפחות לא לעיני המצלמות. כמו שאמרת בעצמך - זה היה גורם להקדמת המאוחר.

orityemini

New member
הסיפור היה מאוד יפה ומאוד מתבקש!

את העלית פה שאלה מעניינת...ואני שמחה שהתייחסת לזה בסיפור שלך. אני מניחה שכשמאלדר ראה את סקאלי ואדי עומדים להתנשק זה עשה לו משהו, אבל במסורת תיקים במקום לחקור את זה יותר לעומק הוא הסתפק בהערה לא מחייבת...כל הכבוד שיר על השלמת החסר!

1Shir

New member
תודה! את צודקת, לפעמים..

יוצרי הסדרה לא משאירים לנו ברירה אלא להשלים בעצמנו את החסר...

Gilliana

New member
וזה כל היופי...

לא להאכיל אותנו בכפית, להשאיר מקום לדמיון ולאינטרפטציה שלנו. אני מוצאת שזה חלק ממה שעושה את תיקים לסדרה מדהימה כל כך.

1Shir

New member
למה, אבל הרי דווקא בעצמי הוכחתי

שהיה אפשר לעבד את זה עוד קצת מבלי להקדים את המאוחר... (איך הוכחתי? ע"י הסיפור כמובן...)

Gilliana

New member
צודקת, אבל...

אולי זה לא היה כל כך ברור ל-YOU KNOW WHO באותו זמן. ואולי הם ניהלו את השיחה הזו "מאחורי הקלעים" ורק לא הראו לנו? לאלוהים (ולכריס) פתרונים.

למעלה