הלכה עלי חמותי!!!!!!

עציון

New member
הלכה עלי חמותי!!!!!!

כאילו שזה היה צפוי. הכל היה מוכן לכך. יום שישי הלח . החום הכבד. הדרך מביתה לביתי כאשר הבאתי אותה אלינו. אתם הרי יודעים שאין, אין כמו חמותי. המתנה הכי מתאימה לה ליום הולדתה זה אקווריום מלא דגי זהב. כאלו ששותקים. היא יכולה להעביר איתם שיחה 24 שעות ביממה ועוד תתלונן שלא הספיקה .... גם השבת אצלינו הכל היה מתוכנן. אני מאביס והיא הבולסת. אני משקה והיא אדמה רוויה. לא יודע מה היה. אבל בצהרי השבת, שמתי לה, סליחה , אשתי שמה לה צלחת מלאה ב: צ'ולנט, בשר, סלט, חתיכות שניצלים שהיו מיועדות לDOGI... לא האמנתי שהיא תצליח להעמיס ו.. לדחוס הכל לקירבה. ונא לא לשכוח, פעם שנפלה לריצפה, רק שלושה הצליחו להרים אותה.... למרבה הפלא. היא חיסלה הכל. ללא ניד עפעף. ללא אומר. ללא הפסק. ללא שתיה שתחליק השניצל לקירבה. ככה. גמרה הכל. משום מה ולא יודע למה אמרתי לאשתי: וואלה, אמא שלך פוד פרוססור. והיא...שמעה זאת...אללי לי. מאין יבוא עזרי.... מיד נאדמו פניה. גרונה השתנק. כעכע לרגע ואמרה(!!!!!!!): אני , מה? אמרתי לה: את כל הכבוד לך שגמרת הכל. היא: זה הבת שלי קנתה ונתנה...אני: כל הכבוד(לפתע הפכתי אני לדג....), היא: תודה רבה לך. אני לא צריכה אוכלת מינכה....אני: לא סבתא, זה בסדר ...,,,היא: חבל ששבת, הייתי נוסעת הביתה. אני: באמת חבל... היא: י' תגידי לו שלא ידבר אלי!!!!! מה אומר ומה אגרגר? הלכה השבת. הלכה עלי חמותי.אוי, אוי, אוי. מי יתן חמותי ויטב לי!!!!!

שש שבע

New member
הרגת אותי מצחוק

מוות וחיים ביד הלשון אבל באמת, לא ככה לימדו אותנו "אסור להשאיר אוכל בצלחת? זה מה שעשתה חמותך, כיבדה את הבת שלה. אכלה כל מה ששמה לה בצלחת, ואתה? - אכלת אותה.

באמת הלכה עליך עציון

הדג הפך לויתן? גם זוללת כמו לויתן ועכשיו גם נפתח לה הפה? וואוווווווווווו, עכשיו מעניין איזה חלום תחלום עליה הפעם............... חוץ מיזה, לדבר אולי קשה לה אבל מה חשבת? שהיא גם חירשת? שלח לה איזה מתנה להתנצלות אולי?

עציון

New member
כן. היא זקוקה לי יותר ממה שאני לה..

היא כבר עשתה לי תרגיל ברוגז שנימשך שנה . שני הצדדים לא הפסידו מאומה במיוחד צד מסויים... יהיה טוב.

נוי3

New member
לא הבנתי..

מי עשתה ברוגז שנמשך שנה אישתך או חמותך????

ח נ י ת ה

New member
כנראה שכל החמות אותו דבר

כשחמתי אצלי בשבת בשעה 10 זו הארוחה השלישית אצלה. בלי להגזים.

וואלה עציון

או שהיא לא מדברת איתך בכלל או שהיא שומעת אותך אומר מה שאומר והיא מחליטה לא לדבר איתך בכלל פרדוקס? נקווה שתשלימו בקרוב והיא שוב תהיה שותקת, אבל לפחות שולם (אל תסתבך מהתשובה שלי
)

תדאג שהיא תעמוד בתנאי ההודנה

דהיינו בלי "ביגועים" אצלך בבית (בשירותי, על הריצפה וכו') ובכדי שתעמוד בתנאי הפסקת האש כדאי שלפחות במשך השבוע הזה לא תאכל שעועית ודברי קטניה בכדי לא להפר את תנאי ההודנה.

עציון

New member
ההודנה לטעמי

היא נשארת בבית. אני מבקר אותה. והכל בתנאי שלא תפתח הפה עלי...

למעלה