הלכה ועניין בעולם שלנו כהרים

shot12

New member
הלכה ועניין בעולם שלנו כהרים

שלום לכולם. אני בחור בן 32 בן תשובה, מנהל מערכת זוגית מזה 6 שנים עם בן זוג. לאחרונה נוצר משבר ונתק של כמעט שנה בשל רצון של בן הזוג להקים איתי משפחה.
אני רוצה לציין שאנחנו לא עוברים על האיסור המפורש. בן הזוג שלי מגיע מעולם חילוני, אבל אט אט התקרב למסורת ואף שומר כשרות.
לאחרונה מתוך הדברים שקורים ובשל הקשר החזק שלנו הוא אמר שמוכן שהילדים אפילו יתחנכו בבתי ספר דתיים ואפילו יכבד את השבת.

מה שאני רוצה לדעת זה :

1. האם קיימים משפחות דתיות של הומואים אורתודוקסיים וילדיהם ?
2. האם יש רב עם שכל ישר ונגיעות הלכתיות שניתן לדבר איתו בלי לפחד ובלי לקבל תשובה "זה התיקון שלך" תחייה לבד, תתחתן עם אישה ...
3. האם לפי האמונה כל אדם נמצא הרי במדרגה ובניסיון שונה, לא סתם אומרים "אל תדון את חברך, עד שתגיע למקומו" .. אני מבין את פסיקת הרבנים המוחלטת להבדיל בין
המתירנות המינית והסקרנות שגועשת בימניו, אבל להבדיל משעמום לא ייתכן שבחור מגיל 0 זוכר את עצמו שלם עם גברים יגיד או יישקר מישהו שלא בא לא על אישה,
הרי זה מעוות - איזה אדם לא יירצה בית על טהרת המשפחה, על קידוש, שבת, ביה"כ וילדים צוהלים... אין מישהו רב ירא שמיים, סטרייט שיכול לשאת עצה נכונה ?
אני לא רוצה להיות ערירי, או לשקר ולהיות אומלל עם אישה... אני בא מרקע של סבא רב, וקהילה דתית מחבקת ששואל : "נו.. מה עם שידוך... " אני מאבד זוגיות טובה
ומצד שני את האמונה ואת האני הרוחני שלי.. מה עושים עם מי מדברים ??? "כמוך" הו"ד.. כולם מדברים מסביב אין ת'כלס.
4. האם יש עדות בגמרא או בכל כתבי הקודש בעניינים שאם אדם לא עומד בניסיון על-אף השתדלות, נמחל לו ? אני עברתי הרבה קיים בצל הנטייה הזו, ואז חשבתי שזהו אני
מקבל את עצמי, ושוב לאחר שבן הזוג שלי ביקש להקים משפחה מצאתי את עצמי מבוהל.. איזה מראה אציג לילד שלי, איזה בית ספר דתי יקבל אותו כבן לשני אבות ?

מבקש עזרה והתייחסות. מישהו ! בבקשה.

avitano

New member
שלום לך

נוצר משבר ונתק של כמעט שנה?
מה זה אומר? שאתם לא בקשר כבר שנה? או שיש בינכם איזשהו קרע במשך שנה אך אתם עדיין בזוגיות?

לגבי שאר השאלות אין לי תשובה הלכתית
אתה בעצם רוצה אישור להביא ילדים ללא חתונה?
אני לא יודע אם יוכלו לתת לך תשובה של כן חד משמעית

הצעתי האישית, וזו רק הצעה כמובן... :)
אם זכית בזוגיות ואהבה, תביא ילד באהבה גדולה ותגדל אותו לתפארת

בהצלחה, ותעדכן אותנו כמובן!

אל תוותר על הזוגיות

ניסית לדבר עם "חברותא"?
לדעתי, הם אלה שהכי פחות הולכים מסביב ומעודדים בגלוי זוגיות הומוסקסואלית.

תראה בעמוד הראשי בפורום הודעה של דניאל מחברותא.
יש כנס על גיור ילדי פונדקאות והולכים להשתתף בו לא מעט דתיים ודתיות להט"בים.
אולי זה המקום למצוא זוגות כאלה ולהתייעץ איתם (כולל מנחה האירוע שיש לו ילדים) .

בארגון "קולך" יש לסביות דתיות עם ילדים ואולי גם איתן תוכל להתייעץ.

בהצלחה

ספר יקר

New member
אומרים שמי שיצרו גובר עליו ילבש שחורים וילך

למקום שאין מכירים אותו ושם יממש את מאוייו.

אומרים שעתיד אדם ליתן דין על כל מה שבעולו של הקב"ה של טעם ממנו..

אומרים שפרו ורבו, ולא שפרו ורבו בלי פונדקאית..

הגרעין המשפחתי המוכר לנו כיום, הוא לא תורה מסיני. הרי ידוע לך כמה נשים היו ליעקב..

על העקר יש איסור לבוא בקהל, ובעצם להתרבות. על ההומו לא..

שים לב שגם עפ"י הגמרא האב הוא הדמות העיקרית בחיי הילד ושהוא מחוייב ללמד את הילד הן את כישורי החיים והן לימודי התורה.

בהצלחה לכם....

למעלה