הלך עלינו

DrorArie

New member
הלך עלינו

למרות שהם לא אוהבים גם את ש"ס

אנדרי ז

New member
מהר, חייבים למצוא את מארתה זארוס!../images/Emo5.gif

ואני לתומי עוד חשבתי שראיתי ושמעתי הכל...

אשרת

New member
למה אתם מתרגשים מזה? אני זוכרת

שבדרכתי לבסיס שלי בשטחים , עברתי דרך ירושלים ובר אז ראיתי כרזות של מלחמת גוג ומגוג שהיתה אמורה להיות בתתחילת שנת 2000 ומתחת לזה היה מס´ סוללרי. הרי זה רק נועד להפחיד

טוקיו

New member
המטורף הזה עולה לשידור אצל זהבי ../images/Emo108.gif

כל שבוע כבר שנתיים . והדד ליין שלו היה כבר כמה פעמים . אפילו באברבנל אין טיפול לזה

Anne4

New member
דרור - מאין הוצאת את זה?!

זה, תסלחו לי (ותקנו אותי אם אני טועה) - זו פרסומת מיסיונרית של איזו כת פסאודו-נוצרית (בסגנון "הכושים העבריים" וכיוצ"ב). זה לא נראה לי פרסומת של יהודים חרדים. מה זה בדיוק?! מישהו מוכן להתקשר לפלאפון שם ולספר לנו? (אני לא מעיזה, הנ"ל נשמע יותר מדי מטורף בשבילי...)

DrorArie

New member
מצאתי את זה במקרה

באתר של וואלה.. זה לא של נוצרים, זה של יהודים (קראתי את ה-כ-ל) אני מת לשלוח להם SMS ולשאול אותם דברים

Anne4

New member
אהה... זה נראה משהו מטורף!!!

אז אני מחכה (וגם מצפה) שתספר לנו עוד קצת על זה, לאחר שתחקור בעניין (אני מודה - ממש לא היה לי סבלנות לקרוא את כל הטירוף הזה), אבל מהמעט שעיינתי בו, זה נשמע לי מעין "יהדות מזויפת" או אולי כת של "משיחיים" נוצרים ממוצא יהודי, או אולי יהודים של ממש, שגם שומרים מצוות וגם מאמינים בישו (הרעיון לכשעצמו כבר היה קיים אמנם בתקופת בית II והוא רעיון מעניין אומנם, אך פה נראה לי כי זו קבוצה של מטורפים, כמו אלה שרצו לפני שנתיים לפוצץ את מסגד אל-אקצה כדי לקרב את "הגאולה" וכו´). גם בין הנוצרים - יש כנראה הרבה כיתות של משוגעים (ולא רק בין היהודים).

Anne4

New member
מעניין יהיה לראות תגובת a-s-inv

הוא "המומחה" של הפורום לענייני חרדים. אם הוא יציץ כאן מחר (יום א´) - אולי נדע יותר. על כל פנים זה נראה לי מאוד מוזר ה-Web של העוף המוזר הזה.

Anne4

New member
ל-DrorArie - אני מצרפת קישור

אני מקווה שזה יצליח לי. בדיוק התפרסם ב"הארץ" מאמר על יהודים שהתנצרו ואח"כ חזרו בתשובה, אבל חלק מהזמן, אחד בשם פרלמוטר הטיף ל"משיחיות" (נצרות במקרה הזה), בהיותו חרדי לכל דבר. הכתבה, בכל מקרה מאוד מעניינת.

DrorArie

New member
עבד הקישור

ואני מצטער להגיד לך שפשוט לא היה לי כוח לכתבה הארוכה הזו. לא מעניינים אותי אנשים שחזרו בתשובה או התנצרו.. במיוחד לא כשהם לוקחים 3 עמודים ב3 לפנות בוקר... אז תאלצי לסלוח לי, הפעם.

אנדרי ז

New member
בקשה להבא מכל המשתתפים

הבאת כתבה שלמה או תמונה סרוקה שלה (אלא אם התקבל אישור מאותו עיתון, ואז יש לציין זאת במפורש) מנוגדת לתקנון תפוז ולחוקי מדינת ישראל עקב הפרה של זכויות היוצרים. אני מודה שגם אני חטאתי בזאת בעברי, אך זה לא יחזור על עצמו. להבא ניאלץ למחוק הודעות כאלה. מותר בהחלט לשים קישורים לכתבות שמופיעים באתרים של אותם עיתונים, ואפילו להביא ציטוטים חלקיים מתוך כתבות.

למעלה