הלך לאיבוד: רעל!!!!!!!!!!

הלך לאיבוד: רעל!!!!!!!!!!

תגידו, מישהו שם לב שיש בחירות? מישהו נרשם לוועד או לועדה כלשהי? אין רשימה על לוח המודעות, מתפרסמים דברים רציניים בדף מידע (זהבה אלשייך, אורנה מקוב) ואין להם שום המשך, שום דיון, שום תגובה. זה רק התחושה שלי או שיש נימנום והתכנסות של אנשים לתוך עצמם? (מישהו בכלל רוצה להתנדב אחרי החוויות שמתנדבים עוברים ביישוב?)

ליבנה215

New member
ועדת קלפי

ועדת הקלפי,בת 4 אנשים,מונתה ע"י ו.ביקורת,על פי דרישת רשם האגודות השיתופיות ולאחר שלא הופיעו חברים לאסיפה שכונסה למטרה הזאת. הועדה בראשותי,התכנסה הערב לפגישה ראשונה.נוהלי הבחירות יפורסמו בדף המידע בעוד שבועיים. שני נושאים חשובים עלו בפגישתינו.א.הפסקת השימוש ביפויי כוח,לבד ממקרים חריגים. ב.אחוז חסימה שכל מועמד יצטרך לעבור על מנת להיבחר.(ההצעה לגבי ו. ההנהלה,ו. ביקורת,ו.קליטה). מה דעתכם? י. ליבנה.

g i t t i t

New member
ועדת קלפי

ועדת קלפי הינה מבורכת וכמוה החשיבה שנעשית. האם לא מאוחר מידי לעדכן בדפי המידע בעוד שבועיים? ומה בדבר האג'נדה של המתמודדים - לפחות של ועד הנהלה? האם גם בכך אתם דנים? האם יש לכם מנדט לכך? תודה

יש בחירות ?

הבחירות הפתח ויתקימו עוד כשבועים. יש ועדת קלפי וכל הכבוד למתנדבים . אבל מי יודע מזה ? מדוע אין פרסום בישוב ? מודעה בשער הכניסה , לוחות המודעות . איפה נרשמים ? יש רשימה כבעבר על לוח המודעות במזכירות ? יש מתנדבים שנרשמו ?

שפרים

New member
בחירות ופאנל מתמודדים לועד

גם לדעתי אין מספיק פרסום בישוב. היום ראיתי את הרשימות בלוח ליד המזכירות. מי נרשם? כרגע אף לא אחד או אחת. בתקוה להתעוררות הציבור הרחב ולהחזרת ה"רעל" כמו שכתבה אמנו חמוטל. לפני הבחירות הקודמות התקיים פאנל למתמודדים לוועד הנהלה. הרעיון היה מאוד טוב ודובר שנמשיך איתו הלאה. לא ראיתי בדף המידע פרטים על כך וחבל. כשקבוצת אנשים הולכת לנהל ישוב רציני וגדול, מן הראוי שיציגו בזמן אמת את האג'נדה שלהם ויענו על שאלות הציבור.

בחירות

הרעיון ליצור שיח בנושא אג'נדות של המועמדים בכלל ושל וועד הנהלה בפרט הוא רעיון מבורך וחשוב. טל, עוד בפרסומיו הראשונים ביקש צירוף השקפת עולם לכל הגשת מועמדות ובודדת היא ההענות עד עכשיו. בכדי לקיים פאנל צריך מועמדים, עד לפני כמה ימים לא היה אף אחד ובימים האחרונים מתנוסס לבדו שמו של שלומי כהו היו"ר הנוכחי. הצורך בוועד הנהלה משמעותי ובוועדות חזקות בישוב קהילתי חשוב מאין כמוהו ביתר שאת בתקופה כזו בה הישוב מתמודד עם כל כך הרבה אתגרים, מהירות הצמיחה האנושית והפיזית של הקהילה, התבגרות ושחיקה של העשייה הציבורית-קהילתית, התפיסה הביטחונית המשתנה, הגוש ההולך ומצטופף ועוד. על כן יש צורך גדול באנשי חזון ועשיה שבעזרתנו(אנשי המקצוע) נפחית השוטף ונאפשר התמקדות במדיניות והנהגה. הצורך בכם הוא גדול אנא חיזרו/הצטרפו לעשיה משמעותית זו. ניתן להגיש מועמדות עד ליום שלישי ה17/11 בשעה 12:00 צרפו למען שאר חברי הקהילה את סדר העדיפויות הנכון בעינכם. כרגע רשומים: וועד הנהלה - שלומי כהן וועדת חברה וקהילה - שירה שדה וועדת חינוך - שירה שדה וליאת ברשישת וועדת ביטחון - שלמה שדה פיתוח ובניה - יעל ישראל, נתן רפאלי, בן ארי גלעד, לורנס יונתן, פלמון גלעד וועדת חינוך לגיל הרך - נעמי אלדובי

עוד שבועיים יעדכנו לגבי הנהלים

וזה בסדר. זה גם בסדר בעיני שלא הגיע אף אחד לאסיפה לאישור הוועדה. תכל'ס - מי יבוא לאסיפה שהיא רק בשביל אישור בירוקרטי? אבל לא בסדר שלא יודעים מי נרשם למה, לא יודעים אג'נדה של מועמדים. אנחנו אמורים להגיע ליום הבחירות ואז לראות במקום מי המועמדים? כשהרשימה על הלוח וכולם רואים במשך כמה זמן, יש איזשהי דינמיקה - אנשים רואים, חושבים, אה, ההוא נרשם, אולי אני גם.. כשאין שום מידע, זה כאילו לא קורה. אני מניחה שההיענות תהיה בהתאם.

ליבנה215

New member
ועדת קלפי

איננה ועדת בחירות ולא אמורה לדרבן תושבים להציג את מועמדותם ואת עמדתם.תפקיד הועדה לנהל את הצד המשפטי והטכני ולדאוג לתקינות הבחירות. את שעות ההצבעה והמיקום (24/11/09,בין השעות 14:00-22:00 בבית הפסנתר) נפרסם גם בדף המידע הקרוב.בדף מידע בעוד שבועיים נפרסם את נהלי ההצבעה .שמות בעלי זכו הבחירה יפורסמו בלוח המודעות החל מיום ראשון הקרוב.שמות המועמדים גם הם יפורסמו על גבי לוח המודעות.

מקובית

New member
רעיון מצוין

א. את ייפוי הכוח לא הייתי ממליצה לבטל ב. בהחלט צריך אחוז חסימה. למשל לתת את הדעת - מה קורה כשיש רק 3 מתמודדים לועדה בת 3 חברים? האם בכלל מצביעים עבורם? מה קורה אם איף אחד לא מצביע עבורם? ובמקרה ויש יותר מועמדים מה אחוז החסימה המעביר ומכניס אותם לועדה. נראה לי מאוד נכון ומתאים. בהצלחה

למעלה