הלך יום עבודה

• פותח הנושא Aradi
  • פורסם בתאריך

Aradi

New member
הלך יום עבודה

אז זהו, ישבתי כל היום בעבודה ועברתי על כל הודעות הפורום מאז היווסדו, חוויתי את הצלחת הריונה של מירבי, את המריבות העקובות מדם של הדרדסית ואת גימגומה של נונה33 שמשום מה נעלמה. קיבלתי תשובות למספר דברים שהטרידו אותי, אך עדיין יש לי מספר שאלות. ראשית, ראיתי באחת ההודעות, שהילוד נרשם בתעודת הזהות של הוריו כילדם המאומץ, לפי הידוע לי עד כה, פרט זה אינו נכון, כשם שהתהליכים הרפואיים נעשים על שם ההורים הביולוגיים כאילו שזה הריונם, כך גם הילד נחשב כאילו הם ילדוהו, אנא תקנוני אם טעיתי. שנית, הבנתי שהיו בעיות עם המכונים המתמחים, אם אפשר לפרט בעניין זה כדי שנוכל להשמר מזה ולעגן הכל החוזה. שלישית, הבנו בשיחה עם אחת ממנהלות המכונים שבהרבה מקרים מתגלעים חילוקי דעות במהלך ההריון ושהדברים לא תמיד חלקים, אשמח אם למי ממשתתפי הפורום יש מה להוסיף בנושא. מלבד זאת, כפי שנרמז למעלה, החלטנו החלטה עקרונית להיעזר בשירותי אחד המכונים המתמחים, יעלה עוד קצת כסף, אבל כבר מכרנו את דירתנו לצורך זה ומקווים שהאושר הצפוי בעתיד יכסה על כאב הלב. אה, שאלה אחרונה, כמו כולם גם אנחנו רוצים לזרז ככל האפשר את התהליך ולשם כך התחלנו עם IVF ומקווים שבסוף החודש בע"ה יהיו כבר עוברים בפריזר. האם יש משהו נוסף שאפשר לעשות לפני מציאת פונדקאית ?

מירבי*

New member
משיחה שקיימתי לפני מספר ימים

עם פקידת הסעד הראשית של החוק לנשית עוברים, הרי שהילד אכן עובר תהליך אימוץ ע"י הוריו הביולוגים, זה קשור ככל הנראה בחוקי ההלכה שלפיהם האם היולדת היא האם, לכן מצאו פשרה לזה וההורים נאלצים לאמץ את ילדם שלהם. לגבי המכונים, העניין מאוד אינדיבידואלי, חלקינו חושב שעדיף לעשות את התהליך ללא מתווכים ויש שחושבים שזה קל יותר עם מתווכים. אישית ולאור נסיונן של זוגות רבים, אני סבורה שהתהליך צריך להיעשות ללא משרדי תיווך, אני בעד מגע ישיר מול הפונדקאית, הם מחפשים פונדקאית בדיוק באותה השיטה שכולם מחפשים, דרך מודעות בעיתונים, אין להם מאגר של פונדקאיות להציע לכם וברוב המקרים תחכו עד שתימצא המתאימה הרבה יותר זמן מאשר במקרה שתחפשו בעצמכם. במקרה של הקשר עם הפונדקאית, כל מקרה לגופו, ואם הלכתם דרך מכון ונתגלו בעיות עם הפונדקאית, הם יפתרו לכם אותם? אם הבעיה רפואית יש רופא בשביל זה, אם משפטית יש עורך דין, מה תפקידם? עשיתם כבר אבחונים פסיכולוגים ובדיקות רפואיות? אתם יכולים להוציא מהמשטרה את הרישום הפלילי שלכם, זה עשוי לחסוך לכם זמן לאחר מכן. בהצלחה

../images/Emo4.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את המריבות העקובות מדם של הדרדסית

Aradi

New member
הויכוחים שהיו בהתחלה והטענות

שמצנזרים אותך

כן, אתם יכולים לעבור אבחון פסיכולוג

1.יש להביא תעודת יושר מהמשטרה,(שאומרת שאין לכם עבר פלילי) 2.תמצית רישום ממשרד הפנים(שמעידה שאתם זוג נשוי,תושב הארץ) 3.יש לקבל אישור עקרוני להתחלת התהליך,ואת זה את צריכה לבקש מאביבה,שתשלח אליך טפסים .02-5681275 4.עליך להשיג מכתב מרופא שתומך בפונדקאות עבורך זה בעצם מה שאני זוכרת. הא,ומשהו אחרון(לא חביב במיוחד)לארגן כסף,שיהיה... בהצלחה

miri71

New member
אני בטוחה ששיחה עם אביבה נמרודי

"מתאמת הועדות לאישור הסכמים לנשיאות עוברים"(זה התואר שלה) לבהיר לכם את הכל. היא מאוד נחמדה ומלאת נכונות לענות על כל השאלות.

למעלה