הלך ה

הלך ה ../images/Emo73.gif

למי זה קרה? שהתעורר,,הביט החוצה לחניה וראה..ש..אין אוטו. רגע..אולי זה חלום? אולי חניתי במקום אחר? יוצא החוצה..ובמקום רכב..יש..חלל אוויר. ומה שכואב לי.. שיש חומר של הלקוחות שלי לטיפול מחר. האוטו הלך..אז הלך..נרכוש רכב אחר. בוקר טוב בוקר חדש בוקר שונה בוקר של..לחפש רכב אחר. ואם יש אהבה..היא זו שתמתיק את הגלולה. והכל מתגמד כשיש מי שאוהב אותך. רכב-הולך,בא,מתחלף. ולפחות,באופנוע,לא נגעו. אבל אהבה אמיתית באה-לא באותה תדירות. כי אין..אין תחליף לאהבה אמיתית. גם לא יפנית אדומה.
נטול רכב אבל מלא באהבה.

T i g e r R o n

New member
אני מקווה שהיית מבוטח...

מסכים איתך שכאשר יש אהבה פני הדברים נראים אחרת לחלוטין גם הגרועים ביותר

ב ה י ר

New member
שיט!

אולי באמת חנית במקום אחר? לי זה כבר קרה פעם ואיך שחזרתי מהמישטרה אחריי שביזבזתי כמה שעות על דיוח גניבת רכב, פיתאום ראיתי אותו ממש ליד הבית...איזה יום מאושר זה היה... שיעבור לך בקלות.

יערית

New member
לא שאני אבל

הלוווווווווווווווווווווווווווווווווו חתולי,גנבו לך את הרכב עם חומר של לקוחות ואתה מתלקק לי כאן על אהבה?מה הקשר????????? והאם זה אמור לנחם? מרחת לי את המסך הם הדביקות מותק
,שתה קפה תאכל משהו מתוק לנשמה ותתחיל את הפרוצדורה הרגילה לאחר גניבת רכב.
בוקר טוב

שלגיה 13

New member
../images/Emo4.gif

יעריתי, החתול תמיד מסתכל על חצי הכוס המלאה....ואני בהחלט עונה על התיאור
אבל ברצינות, להסתכל על מה שיש, מחזיר דברים לפרופציות כי כולנו יודעים שאין מה לעשות בנידון, אלא לשחזר את החומר. האוטו אבוד....

יערית

New member
תישרי את הפרצוף:)

אני כתבתי בהומור כמתבקש לחתול מיאוווווווווו

Rinattt

New member
ואוו איזה באסה...

ועוד יש לך רק צד שלישי אז בכלל באסה... וגם אהבה לא הייתה מצליחה להוציא אותי מהבאסה... < טוב נו זה כי אני תימניה
... צוחקת > מקווה שימצאו את הרכב שלך והכל יחזור למקומו בשלום...
והעיקר... שאת האהבה אף אחד לא יכול לגנוב לכם...
לשניכם

seg sug

New member
קרה, קורה ...

ואפילו פעמיים, וזה משאיר חור בלב כאילו לקחו חלק ממני טוב- הרי רכב- הוא כמו ידים ורגלים לפחות בשבילי אני למשל לא הצלחתי לתרגם את החוסר ברכב לשמחה באהבה, לפחות לא במקרה של רכב שנגנב/נעלם נחמה באהבה לא השלימה את החוסר בניידות וזאת למרות הרצון התמידי להסתכל בחצי הכוס המלאה אבל תשמע, מי אני שיוריד ככה את מצב רוחך המאוהב בעיקר אם הוא משכיח את הרכב שאבד. שימשיך לך חיוך מאוהב.

deena

New member
הבוקר יצאתי לחניה

ולא מצאתי רכב. אבל זה רק בגלל שהיה מוקדם מדי בשביל שאתחיל לחשוב, ושכחתי שבלילה הוא נסע לטיפול. בערך 30 שניות של פאניקה. לא מסוגלת לתאר לעצמי את ההרגשה אילו זה באמת היה קורה לי.

קרה גם קרה../images/Emo5.gif

אחרי שהזעיקו משטרה, ואחרי שסגרו מחסומים שונים... כי היה שם התיק ,כרטיסי טיסה לחופשה נהדרת,בבוקר שלמחרת... ופוליסת ביטוח דנדשה
נמצאה האבידה,כשאני עם השוטר בניידת בחניון המקביל. דקות של הסטריה... איףףףףףףףףףףףף מראה. שהראשלה מידי פעם... ב
והעננים

t o t a l

New member
אם אתה בעיניין, אז.....

שמעתי על מזדה ישנה לבנה וחבוטה שעומדת למכירה. [למרות שמפרגן לך יותר מזה]

למעלה