הלך המסך

TheBlueOne

New member
הלך המסך ../images/Emo7.gif

יש לי מחשב IBM T40 וביומיים האחרונים המסך החל להבהב.. עד שלבסוף - נהיה שחור.
. כלומר, המחשב עצמו פועל והכול- רק המסך... מת (אבוי). קרה למישהו? האם זה הכרטיס מסך לדעתכם? ובכלל, הבנתי שהדגמים הללו של IBM קצת בעייתים מכיוון שהכרטיסים בנויים כמיקשה על לוח האם - ולא ניתן להחליף אותם מבלי להחליף את כל לוח האם.. האם ידוע למישהו משהו בעניין? ואיפה ניתן למצוא מעבדת שירות? (המחשב נרכש חדש בנוב' 03).

נשמע יותר

המסך עצמו מאשר כרטיס מסך. עלות משוערת למסך משהו כמו 600$~. הכי טוב לפנות למעבדת שרות דרך החנות שממנה קנית את הנייד.

TheBlueOne

New member
לא לא לא

אני די בטוח שזה לא המסך עצמו, כי אם אני נכנס למצב סליפ ואז יוצא ממנו- הוא נדלק , מתחיל להבהב ושוב נהיה שחור... ככה שלא נראה לי שזה המסך. הבעיה היא שזה מחשב שהצבא רכש... היכן יש מעבדה של IBM באזור הצפון?

TheBlueOne

New member
התקשרתי

אבל הם נותנים רק תמיכה ושירותים לתוכנה ולא לחומרה..

../images/Emo12.gif

נסה להתקשר לספקים אחרים. וכנראה שלא תהיה לך ברירה אלא להגיע למרכז
. אומניטק, מטריקס, טריפל סי, הראל. אחד מאלה לדעתי כן יתן לך מענה. ואם לא אז תתקשר ישירות לIBM ותבקש מהם שיפנו אותך לאן שהוא.

PolishMan

New member
הייתה לי בעיה דומה...

אך לא ב-IBM אלאל LG של אחי. הבעיה הייתה ברטיס מסך - היה צורך להחליף לוח אם. נסה לחבר מסך חיצוני - אם תראה טוב הבעיה היא במסך. לא תראה טוב - הבעיה בכרטיס המסך.

TheBlueOne

New member
מסתבר שיש לי ביטוח ../images/Emo9.gif

הם באים לאסוף את הלאפטופ מהבית. הורייי!

TheBlueOne

New member
IBM

יש ביטוח לשלוש שנים, כל עוד לא נגרם נזק חיצוני (כמו מסך שבור) או נזק על-ידי (כמו שפיכת מים על הלאפטופ או משהו..). הם יחליפו לוח אם

למעלה