הלך היורו

Cade Foster

New member
עם כל הכבוד, אפשר לחשוב גם מי זאת הולנד

הנבחרת ששיחקה את הכדורגל הכי גרוע מבין 16 הקבוצות שישחקו ביורו.

בסדר, כשדיברת פה על אנגליה

דיברת שאין יורו בלי אנגליה-דיברת די על ההיסטוריה. אצלי ההיסטוריה וההווה עם הולנד...זאת הייתה הכוונה, ולא רמת המשחק [כן, די החלשה שלה] ביורו הנוכחי

adiryosef

New member
חבל,היורו יהיה משעמם בלי אנגליה

ועוד יותר משעמם כשרוסיה תיהיה במקום אנגליה. אבל אם ניהיה הוגנים,לא הגיע לאנגליה לעלות,היא שיחקה בקמפיין הזה כדורגל מביש ומשעמם,ובשיא הלוזריות שלה היא הפסידה לנבחרת שלא צריכה יותר שום נקודה בבית שלה. אני רוצה,ומקווה שיביאו את מוריניו לנבחרת האנגלית ושיעשה משהו עם הנבחרת הזאת.

nik19864

New member
לא נורא

שמחתי נורא שרוסיה עלתה, הגיע לה יותר לעלות ואני מקווה שהיא תפתיע ולפחות תעבור את שלב הבתים. בקשר ליורו, אני אחגוג אם יקרה לאיטליה מה שקרה לה ביורו הקודם ( הדחה כבר בשלב הבתים ), לא סובל את איטליה. אם יוון תשחק את אותו כדורגל מגעיל כמו ביורו הקודם, אז שתעוף גם כן. טורקיה בהחלט מסוגלת להפתיע ( היזהרו כולם...! ) וכך גם פולין, רומניה, צ'כיה וקרואטיה-שיותר ממזכירה את דור הזהב של ביליץ' ( כיום המאמן ), שוקר, בובאן, פרוסינצ'קי ואחרים... אני מקווה לגמר של צרפת-גרמניה, שגרמניה תיקח, אעודד אותה ביורו הזה. ובקשר לאנגליה, ז'וזה מוריניו הוא האיש הנכון לאמן את הנבחרת הזאת, למרות שגם חוס הידינק מתאים ואולי אפילו... אברהם גרנט ? חחח... אנגליה תבנה את עצמה מחדש בשנים הקרובות ותחזור להיות מעצמה, חכו ותראו !!!

אסִי

New member
גם למכבי חיפה ייקח הרבה זמן לחזור למה שהייתה

בשנת 2002-2003... אבל לא דיברתי בכלל על הצורת משחק, דיברתי על הדברים שמעבר לכדורגל, על הנוכחות של אנגליה בטורניר.

dios4

New member
זה משנה?

אנגליה או רוסיה? בסוף איטליה תניף את הגביע..
כמה זמן לא הייתי כאן!

adiryosef

New member
עם חסרונה של אנגליה

אני רוצה לראות את איטליה מניפה את הגביע,ואם לא איטליה אז ספרד. אבל לדעתי הנבחרת הכי חזקה כיום באירופה(ובלי מתחרות יש לומר) היא גרמניה.

dios4

New member
היא גם הייתה

פייבוריטית בגביע העולם האחרון,והיא מתחה את העולם עד הרגע האחרון.. אבל באמת שחסרונם של הלוזרים יורגש.

למעלה