הלך החלב
....

mom of 3

New member
הלך החלב ../images/Emo10.gif ....

כשמלאו לביתי ארבעה חודשים חזרתי לעבודה כמעט מלאה – זאת אומרת תשע שעות מחוץ לבית. עד לפני שבוע, שאבתי בעבודה - בפעם אחת - כמות שהספיקה לשתי ארוחות כמעט מלאות (בין 350 – 400 סיסי). את השאר השלמנו מהמקפיא, שהתמלא בכל מיני הזדמנויות, וגם בקצת לחם וירקות. אבל מתחילת שבוע שעבר החלה כמות החלב להידלדל: לא הצלחתי לשאוב יותר ממאתיים סיסי, שבוודאי לא הספיקו לשתי ארוחות. הילדה היום בת כמעט שבעה חודשים, ואני מאד לא רוצה להוסיף לה תחליף. עד יום רביעי ניצלנו את המלאי במקפיא, ביום חמישי לקחתי חופש וקיוויתי שסוף שבוע ארוך במנוחה מוחלטת יפתור את הבעיה, אבל גם היום ואתמול לא ראיתי שיפור. ניסיתי היום לשאוב בשתי נגלות, ובאמת יש לי קצת יותר (כשלוש מאות סיסי) אבל עדיין לא מספיק. מה יהיה???

ישר כוח!

קודם כל 4 חודשים הנקה מלאה זה יפה מאד מאד. כמות החלב יכולה לחזור תוך כמה ימים אם תגבירי את משך ותדירות השאיבות. תשאבי כל 3 שעות 20 דקות בכל צד. אצלי תוך יומיים-שלושה החלב "משתולל". אולי קיבלת מחזור? ואולי את צריכה לקבל מחזור אצלי במחזור שקיבלתי בפעם הראשונה בשבוע שעבר החלב התמעט בצורה משמעותית מאד! וחזר אחרי שלושה ימים (בעזרת עידוד של שאיבות). בכל מקרה, תעודדי ייצור וזה יחזור. ואל תשכחי לשתות! זה נורא מלחיץ אבל זה חוזר. בהצלחה!

1טלטלים

New member
../images/Emo45.gifבעצמך ציינת שברגע שהוספת עוד

שאיבה ,הכמויות השתפרו.נסי לדמות שאיבה להנקה ע"י שאיבה באותן שעות שתינוקת שלך רגילה לינוק אילו היית איתה בבית.באיזו משאבה את משתשמת?ברגע שחוזרים לעבודה תתצטרכי להיכנס למשטר שאיבות עקבי על מנת לתחזק משק חלב ולשמור על רמתו.כמו שלי ציינה שאיבה עקבית(3 פעמים ביום למשך 20-30 דק' אמורות לשעות את עבודב טוב בעזרת משאבה טובה ). האם קבלת מחזור? האם את משתמשת בגלולות למניעת הריון?תרופות? נמצאת בתקופה שלחוצה ? חלית או לקחת אנטיביוטיקה? אמא של טל

mom of 3

New member
אתן צודקות כולן ותודה רבה אבל

לא קבלתי מחזור ולא משתמשת בגלולות ולא לוקחת אנטיביוטיקה ואין לחץ מיוחד חוץ מהלחץ שנגמר החלב כמעט שלשה חודשים שאבתי בפעם אחת 380 סיסי ופתאום עכשיו אפילו בפעמיים אני לא מגיעה לזה מה קרה? ובאמת הרבה יותר נוח לשאוב רק פעם אחת, בלי לשטוף את המשאבה באמצע המטבח ובלי לענות לכל השאלות הסקרניות...

למעלה