הלך הדיסק, יש רק גיבוי חלקי

מיצו

New member
הלך הדיסק, יש רק גיבוי חלקי

דיסק של מקסטור, 120 GB, IDE, הלך קאפוט. תוקע למחשב (מדובר ב- PC רגיל לחלוטין) ומדליק, המחשב מתחיל לעלות אבל כעבור פחות משניה הוא כבה. התחלתי לנתק רכיבים ומצאתי שכל עוד הדיסק הספציפי הזה מחובר, המחשב נתקע ולא עולה, אפילו לא ל- POST. ניתקתי הדיסק, המחשב עולה כרגיל (יש שם עוד 2 דיסקים). על מחשב אחר שיש לי בחדר אין בעיה של עלייה, אבל הדיסק (הדפוק) לא מזוהה בביוס. אגב, במחשב השני הדיסק הדפוק מתחיל להסתובב ולכאורה פעיל לגמרי, אבל פשוט לא מזדהה בביוס. במחשב הראשון הדיסק מתחיל לעשות רבע סיבוב ומיד המחשב נכבה. הקיצר, אני חייב לשחזר את המידע. יש שם קבצים שלצערי לא גובו בשבוע האחרון, ואני פשוט חייב אותם. האם מישהו מכם נתקל בבעיה דומה? האם יש כיוון מחשבה לגבי מהות התקלה? האם אתם מכירים מישהו שמסוגל לשלוף את המידע מהדיסק הזה?

noam01234

New member
כתבתי הודעה מפורטת

אבל היא נעלמה, אין לי כח לכתוב אז הנה תקציר 1. זאת שאלה לפורום תמיכה טכנית - המשך השרשור בצע שם. 2. אם יש לך HD נוסף זהה - החלף את הלוח האלקטרוני שעל ה HD ביניהם. 3. בדוק אם ה HD מתחמם - אם הוא מתחמם הכנס אותו לשקית ושים אותו במקפיא לשעה ואז תחבר (תרופת סבתא) 4. יש חברות להצלת נתונים כמו מיטסי צ'יף טיקטק וכו' (יקקקרררר...)

סביר להניח שהנתונים עדיין שם

נסה בעזרת קשריך הארוכים והענפים לארגן מעגל אלקטרוני מדיסק זהה. לא תאמין כמה WD840-ים ניצלו בזמנם בזכות הפתרון הזה. באיחולי הצלחה מרובים,

למעלה