הליקובקטר

• פותח הנושא coka
  • פורסם בתאריך

coka

New member
הליקובקטר

אני בת 18, לפני כחודש וחצי בערך התחלתי להקיא מדי פעם אחרי אוכל. אני סובלת בסביבות השנתיים מבחילות פה ושם אבל לפני חודש וחצי הבחילות החמירו לרמה בלתי נסבלת. עשיתי בדיקת נשיפה והתברר שיש לי את החיידק ברמה 12, כשהרמה הנורמלית היא בין 1-10. לקחתי את שלושת התרופות המזעזעות במשך כשבוע, וסיימתי איתן לפני כשבוע וחצי. כיום אני ממשיכה עם האומפרדקס (בהוראת הרופא גסטרו) ומסיימת איתו ביום שני. אין ממש שיפור במצבי, אין לי תיאבון כלל, מדי פעם גם כואבת לי הקיבה (כנראה כתוצאה מכך שהיא ריקה) בעיקר אחרי זמן רב ללא אוכל. אני מדוכאת באופן קשה בגלל התשישות והחולשה, החוסר יכולת לאכול (אני מכריחה את עצמי לאכול ועם זאת מצליחה לאכול רק כמויות זעירות). ירדתי 12 קילו לבינתיים. אני משלשלת מים, אבל יתכן שזה תופעת לוואי של התרופה. אני חוששת מאוד מכך שאין לי כל סימן להחלמה, אני חוששת מאוד שפיתחתי "מעי רגיז". כיצד אוכל לדעת אם זה מה שיש לי? והאם אין לי כל מנוס מעשיית בדיקת גסטרוסקופיה? אני מיואשת ומדוכאת. אם מישהו פה גם התנסה בחיידק הזה, וחווה סימפטומים דומים (או לא חווה) לשלי אשמח לדבר איתכם, כדי לדעת אם זה אופייני או לא... ודבר נוסף, פרופ' רן, האם אתה עובד בקופת חולים מסויימת? ואם כן (או לא) כיצד ניתן ליצור קשר איתך? תודה מראש, אלה

למעלה