הלילה

הלילה

הלילה הוא הלילה הראשון שלבד בסילבסטר מאז שאני זוכר את חיי כבגיר .ילדי שאיתי עד מחר בבוקר ישנו וחצות ילך ויתקרב . בתור אחד שאת ילדותו העביר ברחבי אירופה יש לסילבסטר משמעות חצי נפשית, משמעות של התחדשות ,של לידה מחדש. ואני כאן וכלום לא מתחדש וכלום לא נולד כבר שנים ורק תחושת הרייקנות תופסת מקום נכבד בחיי העכשויים. לילה של הגיגים בטעויות העבר לילה של חשבון נפש היום כיפור הפרטי שלי ואני מתנחם בידיעה כי אחרי הלילה הזה מאיר לו בוקר חדש בוקר יפה ומדהים שיתן אור חדש על חיי העכשויים האמתיים שבהם אני חיי ואותם אני אוהב יותר מכל. ולמה עכשיו אני מרגיש כ'כ ריק ??? אולי אנחנו צריכים את הנפילות הרגעיות שלנו רק כדי לזכור שהעבר לא היה בעצם כ'כ מושלם . העבר היה קשה וכואב הרבה יותר. ואילו ההווה כן ההווה . ההווה הוא נקודת הבלבול שלנו ואיך שנשכיל לחיות את ההווה בהבנה,בקבלה,בשמחה,בתקווה לאושר ,בתקווה לאהבה בתקווה שהפנטזיה הזו שכולנו מכנים 'פרק ב ' תתגשם ההווה הזה הוא זה שיחליט איך העתיד שלנו הולך להצטייר אז תחיו את ההווה שלכם בתבונה ובחצות בתוך ההמולה ,האלכוהול , והעשן תתנשקו מכל הלב ותיחיו את ההווה.

m a y a 69

New member
מצטרפת להרגשה שלך

עם אותה פנטזיה. בדאון רציני היום. אבל מחר יום חדש..

destiny36

New member
הבוקר הזה כבר חדש ../images/Emo42.gif

ובכל יום ובכל בוקר תמיד יש שיר חדש ב
הלילה הזה עדין לא החלטתי אם אני הולכת לבלות, להתנשק זה לא הענין בכלל. כאילו כבר לא יכולתי להתנשק לפני החצות?! שתצא לך אחלה תובנה ואחלה נשיקה...עם עירפול חושים וללא אלכוהול
לחיי ההווה למען העתיד

שלי 9

New member
אכן כדאי לך להתנחם בידיעה כי אחרי

הלילה הזה מאיר לו בוקר חדש.. מישהו חכם אמר פעם ש"..החשיכה הכי גדולה היא לפני עלות השחר".. כדאי לחשוב על המשמעות של המשפט הזה ולאמץ אותו..
, ואגב מה זה הניק ההזוי הזה?

destiny36

New member
ואני שואלת: מה זה הטקס וודו הזה?

שיט איזה פחד לקרא כרטיס בימינו

א ש לי

New member
משונה שמדברים על בוקר חדש...../images/Emo4.gif

בעוד הלילה הוא הלילה שילדך בריא וחייכן ליד אבא אוהב אחראי ואוהב שלא עוזב אותו עם בייביסיטר בשביל לחגוג. הלילה הוא הלילה שאחרות קוראות אותך ולמילים שלך יש משקל כה רב שלו הייתי פנוייה הייתי תוהה מי הגבר המקסים מאחורי המילים הלילה תגיד תודה לכל אלה. על מי שאתה ועל מי שלידך

יערית

New member
האם

הלילה הזה יפיל את רוח השמחה שבך?{מניחה שהיא קיימת } הלילה הזה מבחינתי לא שונה מכל הלילות{להבדיל מהשירה בפסח}, עוד ערב שהוא סיבה למסיבה,עוד שנה לועזית שחולפת לה.. מי שלא יודע שמחה בכל ערב אחר,שלא יחפש אותה בהיתחדשות של שנה לועזית. מאחלת לך {מעבר למנטרות שציינת על ההווה וכו'}שתדע לאחוז באושר היומיומי הקיומי ולא בהיתחדשות שנתית שאולי הבאת אותה כסמל לדברים אחרים{ומכבדת את הרגשתך}אשר קורים בחייך. בקיצור,גש לילדייך,חבוק אותם ושמח בשמחת האין בדידות שאתה שרוי בה. {always look on the brihgt side of life}

miki1209

New member
שנה חדשה

גם כשביחד ..אפשר להרגיש לבד... מקום עדין ושברירי. שם - בין ה"לבד" ל"ביחד" שנה טובה לכולם

r o n i t 3 7

New member
הלילה...

אלו שעדיין לא מצאו זוגיות... אני מאחלת לכולנו שתהייה לנו שנה חדשה, מלאת הזדמנויות חדשות שניצור עבור חיינו... גם לי אין מי שינשק אותי הלילה בחצות... שולחת לכולם המון המון
נא להשתמש בה ב- 00:00 בדיוק...

00:00 + פלוס שניה אחת רונית!!

השנה סופרים בדקה האחרונה של שנת 2005 עוד שניה אחת נוספת ואז מגיעה הנשיקית הלוהטת

מיKה

New member
תביט סביבך

ותראה... כל הזמן נולד. כל הזמן מתחדש. אתה. וחושבת...(זה קורה לי לפעמיים:)) שכאשר אנחנו מתחילים לבדוק, לשחזר, לשאול, לתהות, על עבר והווה... זהו בדיוק המקום בו הנפש מבקשת להגיע למקום טוב יותר... להתחדש.

מיKה

New member
וכשאתה בא

זה תמיד פעמיים? ומשחקים בכאילו...רוב הזמן...לא? ואם לא תהיינה לנו נקודות הציון, הדרך, הזמן...מתי נחגוג את מה שמתחיל ונבכה על מה שנגמר...

hlahk

New member
די כבר עם ה"מחר בוקר חדש" הזה../images/Emo46.gif

מה כבר יהיה כל כך נפלא וחדש בבוקר "הנפלא" הזה? השמש תזרח? נו יופי, סו וואט? השמש גם זרחה בימים הכי גרועים של חיי, בתקופות הכי גרועות, אז מה? אז מה אם היא זורחת כל בוקר, האם זה משפר במשהו את חיי? אז מחר יהיה יום חדש, אבל שום דבר בו לא יהיה חדש, אז שוב אלך לעבודה שהיא לא משאת חיי, שוב אאבק בקשיי החיים והפרנסה, ובעבר שוב אחזור ללבד ולמחשבות עם עצמי. וסליחה על הדברים הבוטים ועל פרץ הפסימיות שתקף אותי, לא התכוונתי לפגוע באף אחד...

למעלה