הלילה...

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
הלילה...

הלילה זה הלילה הראשון שהבת שלי ישנה בחדר החדש שלה מחוץ לבית. אצלנו בקיבוץ, בכתה י', הילדים עוברים למגורים עם חבריהם. הבת שלי גרה עם עוד שתי בננות
. רוקנה לנו את הבית בשביל למלא את החדר שלה
בקיצור, אחרי שכבר קנינו לה מזרון (זוגי
אלא מה)... הלכה לישון שם הלילה. בבוקר קמתי וכשראיתי שהיא לא הגיעה הביתה, הבנתי שהחליטה להשאר ללון שם. כשיצאתי מהבית, הרגשתי צורך לגשת אליה ולהעיר אותה, כי ככה אני רגילה - כל בוקר. הגעתי עד החדר ואז החלטתי ברגע - "לא, אני לא אפריע לה, לגדול, להתבגר, לקחת אחריות.." והמשכתי למשרדי. הסביבות 10 היא התקשרה. התעניינתי איך היה ואיך התעוררה. אמרה לי שעם השעון המעורר ושהיה כיף... זהו. סתם כי בא לי לספר

יוווווווווווווווווווווווווו

לא חושבת שהייתי מסוגלת שהבת שלי תישן במקום אחר על בסיס קבוע, אפילו אם זה מרחק צעידה מהבית שלי, בטח שלא בגיל 15-16 אבל מכיוון שבחיים לא גרתי בקיבוץ, אני לא יכולה להבין את זה

principeza

New member
את ההתרגשות של לעזוב את בית ההורים

בפעם הראשונה... אמא זו אמא , היא תמיד תדאג ותמיד תתקשר. שיהיה רק בהצלחה. עצמאות זה דבר טוב.

מריני

New member
Y, רנוש, היא כבר ממש גדולה

ועצמאית, איזה כיף לה שיש לה אמא כמוך, ולך כמובן שיש לך בת כזו

מירבלי

New member
אחלה אמא את../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif כל הכבוד

אהבתי את הקטע של הפרטיות וההתמודדות לבד כל הכבוד רנה מזמן אמרתי לך שאני
ומעריצה שלך

liat ליאת

New member
רנוש ../images/Emo24.gif

כיף לילדים שלך שיש להם אמא מקסימה כמוך! תבורכי, את ראויה להערצה

r66

New member
../images/Emo24.gif איזה מתוקות אתן.

ואני אוהבת את כולכן

r66

New member
חחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif זהו ש...

למרות שהתעקשתי לכתוב כולכן, הרי האקדמיה נתנה אישור לפנות בלשון הרבים הנוכחים. כך שבהחלט יכול להשתמע שגם אותו... אבל את יודעת מה?! למה לא, הוא לא מזיק... מוסיף קצת תיבול לפורום... מחכה לו שיחזור

תודה לך נשמה

גמני אוהב את כולכן ואת כולכם :) כשאני נזכר בימי ילדותי אני חושב לעצמי חבל שלא גרתי בקיבוץ ויותר חבל שלא היה לי אנא כמוך...

מירבלי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

היש גם מיזעריים כאלה
חחחחחחחחחחחחחחחח

r66

New member
חיפו... בטח ../images/Emo70.gif

היא כל היום בבית, רוצה לאכול, רוצה לדבר 25.5 שעות בטלפון עם החבר שלה + 26 שעות באיי סי... אין לה שם מחשב, אין אוכל, אין טלפון...... אתמול היא נשארה לישון בבית. היא ילדה של פרטיוּת, לא נראה לי שהיא תתעלף להתחלק עם חברותיה.. היא תהיה בבית יותר מאשר שם, אין לי ספק בכך
. תודה על ההתעניינות

רנה, פשוט אתמול נשמעת קצת ../images/Emo10.gif

חשבתי ש.. הגוזלים פתאום פרחו מהקן... והאמא הגאה, קצת עצובה... שמחה על הבת המתבגרת, אבל גם עצובה... ואני שמחה לשמוע שהכל כרגיל, ואת בסדר

למעלה